HERE IT GOES

Jag lever, jag lovar. Just nu jobbar jag mer än halvtid utöver min skolgång, vilket inte ger mig mycket tid till andra saker. Jag har fått jobb på Hemköp i Svava-gallerian, vilket känns helt fantastiskt. Imornhar jag en ledig dag och därmed blir det bio med Matilda och Sandra. Skönt med lite omväxling.


MULTITASKING

Klockan var strax efter tio när jag kom in efter att ha kört löpning och lite styrka för mage och rygg samtidigt som jag pluggade PLU-koder. Nu kan jag faktiskt ganska många och det roligaste av allt är att jag själv lär mig det som det är tänkt att dom ska lära mig på tisdag. Känns som att jag ligger lite steget före. Hur som helst så ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan äta grötfrukost med farmor och Lars. Efter det bär det av till Max i 8h. Underbart vilket lov det här blev. Jobb 5 av 7 dagar. Kul när lönen kommer!

TOPPEN AV BERGET SÅ ATT SÄGA

Mitt liv är så underbart fantastiskt just nu. Jag är på topp! Jag har bokat resa, gått på konsert och fått jobb. Orkar egentligen inte förklara. Tänkte mest bara berätta att jag lever och att jag lever helt sjukt bra. Ibland bara älskar jag mitt liv. Hoppas att ni också mår bra.


RSS 2.0