KLÖVSJÖ


Ett urval av bilder ifrån klövsjö.


THERE'S A FIRE STARTING IN MY HEART

Erinrar mig tillfället i tisdags då jag skulle införskaffa mig lite nödvändigheter (frukost) till farmors lägenhet och stoppade kortet under själva kortläsaren och trodde att jag hade satt i kortet rätt. Det var ju helt fantastiskt roligt! Speciellt för att jag fick mig ett gott skratt och för att kassörskan trodde att jag skämdes när jag i själva verket bara tyckte att allt var oförskämt roligt.

Nu har jag åter kommit hem efter fem dagars njutning hos farmor. Läser Lycka! och känner mig faktiskt redan lite lyckligare. Imorn bilar jag och mitt hjärta till Klövsjö, spännande.


LET ME BLOW YOUR MIND TONIGHT
Lite bilder ifrån de senaste dagarna. Och seriöst; jag är så jävla kär i tjejen på bilden ovan. Typ dödskär. Hon är så bra att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vet att ni har fått höra det tusen gånger förut, och om ni har tröttnat så säg hejdå till den här bloggen, för det kommer säkert komma minst tusen till.


HP


Igår kollade jag och Filip på den sista Harry Potter och sov sedan här hos farmor. Mysigt!


I SAY GOODBYE TO MY HEART TONIGHT

Boplatsförflyttning till farmor. Här ska jag läsa en handbok om konsten att leva lyckligt (skriven av Dalai Lama), födas av knäckebröd med lemon curd, vattna pelargoner och fylla min själ med harmoni. Jag stannar här tills på lördag.


VI ÄR DOM VI ÄR OCH KAN ALLTID GÖRA NÅGOT ÅT VILKA VI ÄR OM VI INTE TRIVS MED OSS SJÄLVA

Min gårdag var så himla bra! Efter jobbet åkte jag hem och degade en stund innan jag fick finbesök av Sandra och Matilda. Vi lagade middag, pratade en hel del, åt gräddglass med bär till efterrätt och gick ut på en lekfull promenad. Promenaden innehöll kickboard-åkande, lite lek i en klätterställning, rekordförsök och tävlingar i bildäck och gungande i en gigantisk jättegunga där vi alla fick plats (dock lite mos av Matilda). När vi kom in igen var klockan runt halv ett och Matilda drog sig hemåt medan Sandra stannade här över natten. En bra dag i mitt liv!

T3

Ikväll ska jag och Pelle se Transformers 3 på bio. Har hört att den till och med ska vara bättre än både 1an och 2an, känns lovande. Efter det ska jag hem och kasta mig i sängen, för imorn väntar öppning klockan 08.00 på Max följt av sopsortering, middag hos mig och eventuellt utgång. Vi får se vart kvällen tar oss helt enkelt.


MER SPONTAN ÄN NÅGONSIN

Tror aldrig någonsin jag har varit så spontan som jag är just nu, och det äger. Egentligen älskar jag att planera, mest för att allt ska få plats, men just nu behövs inte planering för att allt ska bli bra, saker och ting blir bra ändå.


HANG LOOSEOkej seriöst; sämre uppdatering får man ju leta efter. Men bättre är att jag inte har tid till datorn för att mitt liv är så otroligt svinbra just nu. Alla bilder är tagna med en iPhone-app som heter Instagram och är min och Matildas nya kärlek i teknikväg. De senaste dagarna har jag åkt vattenskidor med Axel, Matilda och Erik, firat mammas födelsedag med jordgubbstårta, skrivit en ny låt, kollat på film med Anton, shoppat med två världsbästa vänner, planerat en trip till London och hämtat ut mitt körkort.

De kommande dagarna ska jag; vara med Oscar som kommer ifrån Stockholm för att bo här en natt, eventuellt se transformers 3 på bio, vara en hel del ensam hemma, jobba, ha tjejmiddag med Matilda och Sandra, dansa tills benen inte orkar längre på Saluhallen, flytta in i tom lägenhet hos farmor. Som sagt, livet äger och vi får se när jag har tid/lust att uppa igen. Hoppas ni mår bra!


SEN JULINATT

Hade en jättefin kväll/natt med några helt fantastiska vänner igår. Kvällen startade med att jag och Matilda tog bilen till centralstationen för att plocka upp Erik och Axel. Vi tog oss därefter ut till Östuna, där vår kära vän Sandra bor (så jädra harmoniskt ställe att bo på, mitt ute i ingenstans). Där åt vi middag, efterrätt som jag och Matilda hade spontangjort, spelade kubb, lekte dunkis och hade det allmänt trevligt innan vi tog bilen till Särstabadet i Knivsta för att ta ett nattdopp. Vid midnatt plaskade vi i vattnet som små fiskar och efter några extremt misslyckade vattenbilder och några hopp ifrån hopptornet senare, lämnade vi Sandra hemma i Östuna igen innan vi drog oss hemåt igen. När jag sedan skulle släppa av Matilda i Lövstalöt och för första gången skulle köra bil helt ensam, så tyckte vi att det var för tidigt att lämna varandra, och drog istället en  spontanövernattning i en överväldigande hetta i mitt sovrum. Vi kom i säng först vid halv tre. Men vad gör man inte? Min gårdag var så himla bra.

A PAIR OF DRESSESHär är mina två nya klänningar som jag skrev om i inlägget nedan. ÄR SÅ HIMLA KÄR! Ryggarna är också väldigt fina. På den mörkblå klänningen ser ni ju ryggen, men på den svarta är ryggen transparant. Det gillar vi.

DRIVING ONE OF YOUR CARS

Det var länge sedan man skrev något här, jag har helt enkelt haft annat för mig. Igår hade jag världens bästa dag med Matilda som slutade med att vi vid nattetid låg och förklarade för varandra hur mycket vi tycker om oss. Vi hade under dagen plockat jordgubbar, tränat och övat teori eftersom att jag idag har skrivit både teoriprov och gjort uppkörningen. Det gick jättebra och nu är jag ett körkort rikare. Är fortfarande ganska chockad. I mitt glädjerus stannade jag förbi mamma på stan och impulsköpte sedan två helt fantastiska klänningar. En ifrån weekday som är så mycket min stil att jag blir tokig, yumyum, och en annan som bara var för fin för att lämna kvar på HM när jag till och med hade rabattkupong. Nu ligger jag ensam i Matildas säng och väntar på att familjen Lööv ska komma hem ifrån jobb. Nej, see you latero!


THE BEST DRINK EVER


Seriöst - det går inte att hitta något godare (och kanske nyttigare att dricka). Brämhults nypressade morotsjuice äger allt i dryckesväg. Som grädde på moset är den endast gjord av bara morötter. Inga tillsatser eller något annat, bara pressade morötter. Om ni inte har provat denna juice så är ni dumma (ursäkta) om ni inte gör det. Ta mig fan det bästa som finns.


MY FIRST RIDEStartade min första seriösa rullskidsrunda med att åka hem till Matilda, träffa på herr grävling, skaffa blåsor till mina kära händer, samt ramla och slå upp både knät och armen. Det ser visserligen inte så farligt ut, men jag har ont som fan och hela vänsterbenet är svullet. Feel bad-ass. Nej hörni, lite sömn på det här, gött mos.


RULLSKIDORNär jag kom hem såg jag till min förvåning att pappa hade köpt ett par rullskidor som passade mina
fina pjäxor för längdskidorna. Man tackar och bockar. Dessa kommer nog användas flitigt när jag
har fått slipa lite på tekniken. Jag provåkte idag och tro mig, inte var det lätt inte. Känns ungefär som
att åka skidor där det är spårat fast utanför spåret.


RSS 2.0