NOT VERY MUCH

Har inte särskilt mycket att dela med mig av. Jag tränar mest, går en del i skolan också. Utöver det försöker jag titta upp lite utomlandsresor med några klasskompisar, men det är svårt när man är så många. Annars sitter jag för tillfället och hjälper min lillebror med matteläxan. Ciao!

ON MY HEART JUST LIKE A TATTOO


Fick en förfrågan om jag inte kunde slänga upp en närbild på min tatuering, och visst
kan jag det tänkte jag, så här är den.

Tänkte även att jag kunde berätta lite "om den": Hur som helst så tatuerade jag mig för jag tror det är två somrar sedan. Två eller tre, men absolut inte förra. Jag kände väl mest att jag ville göra det på grund utav allt som har haft med anorexin att göra. Jag vet att det kan uppfattas fel att jag bara skriver ut det i min blogg, men jag känner hellre att jag är öppen med det numera och jag klarar av att förklara och så utan att det ska bli för jobbigt. Varför just en tatuering och varför just den där? Jo det var tänkt så att jag skulle tatuera mig för att jag för evigt ska bära med mig att jag har klarat mig igenom något helt fruktansvärt, lite som en milstolpe. Fjärilssländan symboliserar för mig utveckling. Precis som att en fjäril går från puppa till larv och slutligen till fjäril har jag kämpat mig igenom min sjukdom och utvecklats till något bättre och starkare. Själva växten står för mognad och utveckling den med. Där drog jag parallellen med att en växt gror från ett frö och växer sedan upp och blir en fulländad blomma/växt. Med det menar jag inte att jag är fulländad, men att resan jag har gjort under så otroligt många år har tagit mig en lång bit på vägen och att hur jobbigt det än har varit så har det även lett till något gott. Det har utvecklat mig som person och gjort mig till en bättre människa.


YOUR BEAUTY IS NOT JUST A MASK


Här är lite bilder som jag gillar på mig själv. Från augusti -10 till januari -11 i kronologisk ordning. Eller ja, tvärt om då, så att den bilden som är nederst är den som togs först.

RIKTIGA NV-BRUDAR


Två classmates och jag. Idag har vi som alla fredagar varit världens naturklass. Gått långdag och slutat skolan med att i princip varit de enda kvar på skolan tillsammans med matteläraren och studerat matte. Övriga lärare har redan hunnit tagit helg när vi fortfarande går i skolan, det är nästan sjukt. Annars fick vi i uppdrag att fråga frågor till vår kära Coach och sedan ge honom ett mission. Nästa vecka så kommer nog inte skolans rektor (=vår coach) se särskilt klok ut, och det kommer vara helt fruktansvärt roligt.


IF I FIND MY WAY, HOW MUCH WILL I FIND?

Roligt att ni gillade det förra inlägget; våra låtskrivartalanger från yngre dagar.
Idag: Har tränat järnet och har ingenting mer att tillägga. Såg bara en massa kommentarer på förra inlägget och ville säga att jag tyckte det var roligt att ni tyckte om det. Jag har fler låtar om det önskas.

HAHAHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR


Ja, det är jag som sjunger (och Jennie någon gång), egentligen borde jag skämmas, men jag tycker bara att det är så jävla komiskt och gulligt att jag inte bryr mig.

Bakgrund: Jag och Jennie gjorde låtar när vi var helt sjukt små. Vad kan vi har varit? någon gång mellan 6 och 10 år? Vi skrev dom i alla fall själva och sen spelade vi in dom med sådana här "Britney Spears-mikrofoner" (vi tyckte vi var fett coola). Jennie har precis rotat fram dessa låtar och skickat till mig så jag tänkte att jag kunde bjuda på tre stycken av dom. Alla låtar finns i det ovanstående klippet. Om ni undrar varifrån "balla" kommer i andra låter så är det ifrån att man gjorde "balla balla" på varandra i skolan haha.

Mina absoluta favoritstycken är mellan 1-1.10 och 1.48-slutet. Haha jag dör verkligen på hur roligt det här är. Tänka sig att jag var lika musikintresserad då... Nu får ni ta dessa fantastiska låtar med en nypa salt. Enjoy.


BETTER TO BE HATED, THAN LOVED FOR WHAT YOU'RE NOT

Jag mår inte så bra. Över huvud taget. Det är lite grejer som jag måste ta itu med, eller inte ta itu med, jag vet inte riktigt . Därför kanske inte bloggandet blir/är särskilt aktivt. Det får ni acceptera ett tag framöver. Jag vet inte hur länge eller hur mycket jag kommer vilja uppdatera, vi får se.

Så om ni vill slippa gå in på bloggen varje dag för att kolla om jag har uppdaterat, följ mig via bloglovin. Hoppas ni får många fantastiska dagar framöver.

WITHOUT IT, I WILL PROBABLY DIE

Jag MÅSTE ha denna fantastiska skapelse. Så himla himla fin! Åh. Jag har spanat in den flera gånger tidigare, men nu är det fastställt att jag inte kan leva denna sommar om jag inte får inneha denna fina bikini. Måste skaffa mig lite snyggare kropp först också, men tro mig, jag jobbar på't.

WHAT IF I DON'T COME HOME

Sitter och tar det lite lugnt innan skolan. Idag börjar jag nämligen 13.10 (vilket egentligen inte är särskilt bra tillskillnad ifrån vad det brukade vara, men no complaints). Idag har jag Matte D, Kemi A och Fysik A, fantastiskt skoldag va? Efter skolan tänkte jag unna mig en vistelse på gymet. Sen får vi se om jag ens kommer hem, det gick ju uppenbarligen inte igår, så bättre lycka idag!


AVSTÄNGNING

Arg, eller ja, mestadels frustrerad kanske. Varför då? Jo för att dom stängt av bussvägen mellan Bälinge och Lövstalöt så jag kommer inte hem. Sitter för tillfället hemma hos Matilda (thank God för att det var någon hemma här). Har varit och spinnat i 75 minuter med Fanny och Majken, efter det körde jag lite solo. En del styrka och en del simning. Aja, skönt att ha det gjort i alla fall, men drygt att inte komma hem. Pappa kommer dock och hämtar mig snart (tror jag), så vi får väl se om jag överlever bilfärden hemåt. Vägen vi behöver köra är nämligen bara en lång isbana. Varken sand, grus eller något spår av asfalt, bara vattenbelagd is.

NY LÅT; SMAKPROV

                  
text: jag
musik: jag
sång: jag
producerande: Johan och jag

Efter att några tjejer undrade om det inte kommer komma någon ny låt på bloggen snart så tog jag ikväll sakerna i händerna och bemästrade youtube som tidigare har varit ett rent ut sagt helvete med denna fil. Hur som helst så är jag klar med uppladdningen och videon borde fungera. Så ja, här har ni. Förmodligen inte alls vad ni förväntat er och absolut inte vad jag själv hade förväntat mig. Låten kommer att vara akustisk och anledningen till varför den här versionen är remixad är för att Johan tycker att det är så roligt att trixa lite. Men "orginalversionen" kommer inte att låta såhär. Första gången jag hörde låten så tänkte jag bara "nej men gud, vad är det här", men desto mer jag lyssnar på den desto mer tycker jag om den. Vi får la ta och se.

Skulle vara kul om ni ville ge någon slags respons. Bra/dåligt? Alla åsikter är bra åsikter!

PALLA REDIGERA


Lite kick-off bilder från idag. Orkar inte redigera dom. Klockan är 3 på natten och jag ska dessutom slänga
upp min "senaste låt" på bloggen. Håll utkik!


SIX THINGS AND A CAT1. Matilda tafsar på mina obh-upphållda bröst med oflit och vi garvar så att vi dör (eller ja, får måttligt ont i magen i alla fall.
2. Theo är måttligt glad över att vara med mig. Med andra ord, "slipper mig helst så länge jag inte är ensam hemma" (hemma=matildas hus).
3. Fotbollskick-off idag.
4. Var planerat att åka på födelsedagsmiddag, men efter många om och men beslutade jag mig för att strunta i det på grund av omständigheterna.
5. Matilda har fått ett kamera stativ (avis).
6. Vi åker in till stan och lyssnar på musik ikväll (vi har nämligen fått för oss att vi måste bli mycket mer kulturella). På Vox spelar nämligen ungdomsband mellan 14 och 24.

PROTEINTILLSKOTT


Titta vad jag slagit till på idag. Proteintillskott som man blandar med vatten. Köpte bara
en "prova på-påse" som är tänkt att användas imorn efter gymmandet. Haha, vi får väl se hur det går.


FOR SOMEHOW WE MADE IT QUITE WELL1 & 2: Jossan och jag då vi stod för NV-minglet bland dagens öppet hus-människor. Det gick faktiskt jädrigt bra och var förvånandsvärt roligt. Det blev en jättebra och skön stämning och vi bara kastade ut oss information. Efter man försökt framställa skolan som så bra som möjligt så inser man att den är helt underbar.

3: Kjolen som jag velat ha i säkert ett halvt år. Hittade den, fanns en enda small kvar, den kostade tre hundra kronor (helt okej ändå!) men när jag provar den så är den liiiite för genomskinlig. Fan fan fan, jag är ju så kär att jag bara vill ha på mig den här och nu! Men jag kan inte gå runt och visa trosorna och konturerna av rumpan när jag använder den. Åh, vilken favorit! Visst är den fin?

ps. bilderna är lite suddiga för att de är tagna med mobilen ds.

WATHING ALL THE GROUND BENEATH YOU DROP

Kommit på ett helt fantastiskt gott och väldigt bra mellanmål idag. Keso med en näve valnötter, kanel och ytterst lite honung så att man får lite sötma. Väldigt gott och bra med proteiner för mig som styrketränar så ofta. Nej, det blir en keeper, utan tvekan!


NYTT FÖR IDAG

1. Första skoldagen på vårterminen.
2. Ska bli/vara skolambassadör, med andra ord stå och prata inför förvirrade 95or om vårt gymnasie och förhoppningsvis leda dom till den bästa skolan i Uppsala (med andra ord Jensen)
3. Jag har för första gången epilerat mig under armarna (dödsångest) och återigen epilerat mina ben, vilket denna gång gick alldeles utmärkt.
4. Vi har fått matkort i skolan och jag ser ut som om jag är med i tv-programmet Robinson på det fotot enligt mina vänner.
5. Hade världens jobbigaste kemilabb där jag egentligen bara ville gråta en skvätt utav frustration.
6. Vi har rett ut att man stavar aggressiv med två g och två s.

BRACE YOURSELF AND ALL YOU HAVE GOT

Tänk vad mycket vi har att uppskatta. Ikväll är en sådan kväll, då jag verkligen kommer på migsjälv med att ha det så otroligt bra och det värmer hela mig. Det må vara saker man stör sig på och saker som aldrig kommer bli precis som man vill, men det gör ingenting, för i grund och botten har man det så bra ändå. Om man tittar, så ser man att det finns så otroligt mycket att uppskatta. Gud vad jag känner att jag har mycket att ge till/ta utav världen idag. Toppen är lika hög som dalen är låg, men på något sätt så tror jag att det är vad som får mig att känna mig levande.

IF IT'S FOR REAL AND NOT PRETEND

Rekord igår. Rekord i att vara på gymmet. Spenderade närmare bestämt lite mer än fyra och en halv timme där. Först stod 75-minuters spinning med Kajsa på schemat, efter det gymmade jag och sedan simmade jag. En heldag på gymmet helt enkelt. Skönt! Gymtiden kommer nog däremot aldrig överträffas, but I don't mind if you don't mind. Nu: Bio!

WHERE THE SHADOW WRAPS AROUND HER


Look of today, så att säga. Nej men såhär ser jag ut ikväll på bion. T-shirt med djup urrigning i ryggen ifrån Sisters, höga byxor ifrån Monki (nya) och en sh-sjal jag köpt av Matilda ifrån Hm.


NARNIA 3DIkväll hoppar jag över träningen och tar istället ut lite kvalitetstid med min fina lillebror Oskar. Om en timme tar vi bussen in till stan och hämtar ut våra reserverade biljetter till Narnia 3D. Det ska bli riktigt mysigt och ett väldigt värt sätt att spendera sista lovdagen på. Så mycket kärlek till min bror och hans emellanåt fantastiskt idéer.


WE ARE FALLING TOGHETER TO SHARE OUR LIVESKlippte Ronaldo-frisyr på min lillebror Oskar idag. Med andra ord snaggade jag hans sidor och klippte det lite kortare över huvudet (vilket ni kan se på bilderna). Ronaldo är hans stor idol och han blev jättenöjd. Tycket faktiskt att jag lyckades ganska bra med klippningen, för att vara helt obildad. Nu ska vi mysa till det med annat.

MY SECOND HOME

Sitter hemma hos farmor ikväll igen. Vi har spelat skip-bo igen. Lars är här igen. Jag ska sova på soffan inatt igen. Äta fruktansvärt god frukost igen. Har sprungit ikväll igen. Har jobbat igen. Igen gör mig ingenting, igen är bra och fruktanvärt skönt och behagligt. Igen är tryggt. Imorn ska jag spinna igen, och sedan kolla på lite fotboll igen. Men för första gången ska jag kolla på 94ornas DM-final, det ska bli kul!

Bara för att jag har skrivit ordet "igen" så många gånger så känns det felstavat och helt sjukt när jag tittar på det.
 

THE THREE OF US AND SOME SNOW

Har precis kommit in ifrån några varv i skidspåret. Det blev typ 8,5 kilometer tillsammans med mamma och pappa, eller ja mamma halkade lite efter så hon åkte lite kortare. Pappa och jag åkte i samma tempo då jag hade riktigt dåligt fäste men lite bättre glid än honom. Hur som helst, ett jädra mysigt avslut på dagen! Jag älskar skidor, i alla dess former.

SLEEPLESS NIGHT

Sovit högst 10 minuter inatt. Skojar inte. Kul liv! När jag gick upp så skakade hela jag.


KIOSKVÄKTARE

Sitter för tillfället i en liten kiosk på Katedralskolan tillsammans med pappa. Just i skrivande stund är pappa inne i matsalen och äter pasta med köttfärssås, grekbiffar och lasagne, så jag sköter stället själv. Vi har tidigare gjort domarprov via nätet tillsammans med p -00 och -01 ifrån västra Haninge (Stockholm). Sjukt sociala människor kan man ju säga! Trots att de har match klockan tre i eftermiddag, så var de uppe och höll oss sällskap redan klockan sju i morse. Sedan gick de varvet runt med mig och hjälpte mig att kolla igenom alla toaletter så att de såg fräscha ut. Även då jag har spenderat de fem senaste timmarna här på Katte så har tiden gått sjukt snabbt. Om en timme åker jag och farsan hem och drar direkt ut i skidspåret och efter det tänkte jag spendera kvällen med film. Fred ut!

2 DAYS

Igår: Åkte pulka, drog in till stan och gymmade, åkte hem till farmor, åt (hon gör alltid så jädra god mat), spelade skip-bo och alfapet med henne och Lars, kollade på Criminal Minds, sov.

Idag: Åt grötfrukost, fick professionell massage (farmor är utbildad), stack iväg til gymmet, åkt hem, åt morötter (sjukt goda och saftiga) + läkerol, ska nu plugga lite och sedan träna igen, efter det tänkte jag kanske kolla på en film, we'll see.

PULKA

Har åkt lite pulka tillsammans med Axel, Sandra, Victoria och Matilda idag. Här kommer lite bilder:


UMGÄNGE

Har spenderat de två senaste timmarna tillsammans med Jennie. Känner att jag varit väldigt aktiv i mitt "kompis-träffande" sedan jag kom hem ifrån fjällen, vilket gillas väldigt mycket. Annars har jag åkt en timmes längdskidåkning och gått ut med hunden.

JONATHAN

Har precis (eller okej det var en timme sedan) sagt hejdå till världens finaste Jonathan. Vi har umgåtts i nästan tre timmar och det känns knappt som en. Jag trivs så bra i hans sällskap. Fin kille det där. Jonathan.

THIS IS THE REAL METänkte bara berätta för er att det oftast är såhär jag beter mig inför kameran. Ni får oftast "seriösa" bilder, men i själva verket är jag världens apa när det ska tas kort. Jag älskar att göra grimaser, men ofta blir bilderna så fula att jag bara inte kan lägga upp dom. Här har ni i alla fall två stycken überoseriösa bilder på mig tagna idag. Enjoy.

DAGENS


Lite utav dagens godsaker.

Jag och Matilda kom på att jag skulle ha en "dagens" idag, så på tåget hem satt vi och klurade ut vad som skulle skrivas.

Dagens krasch: Jag råkade ha ner en toalettpappershållare inne på Pizza Hut. Det var bara helt sjukt och fantastiskt roligt att den bara rasade ner i golvet och avgav världens oljud. Något vi sedan skrattade åt hela dagen.
Dagens humör: Rätt så trötta på grund av att vi gick upp så tidigt, samtidigt helt extas utav att vara i Stockholm.
Dagens cravings: Måste ha svarta byxor (check) och hårband.
Dagens diss: Dumma jävla (ursäkta) busschaufförer. Dom har inte gjort mig något illa idag, men det var en kille som sprang allt vad han kunde till bussen och bussen stod helt still efter att ha lämnat busshållsplatsen. Chauffören låtsades inte om honom och tittade bara bort. Vad är grejen med att ni inte bara kan vara lite glada? Inte konstigt att ni får så mycket skit tillbaka.
Dagens fail: Jag var påväg att köpa en jacka (den på bild i inlägget under) och när jag stod i kassan bad jag kassörskan att klippa bort prislappen och allt för jag tänkte att jag kunde sätta på mig den på en gång eftersom att den var lite varmare än min vårjacka som jag går runt i. Efter det säger hon 1429 kronor och jag utbrister "VAAAH!?". Jag trodde nämligen att den kostade 429. Sedan gick jag därifrån utan jacka.
Dagens hiss: Att jag hittade ett par riktigt billiga svarta byxor. Helt plötsligt bara uppenbarade de sig och sa "prova mig" och vi blev genast förälskade.
Dagens mat: Sallad, smörgås och naturgodis. Vi har nämligen en liten tradition att äta naturgodis på tåget hemåt ifrån Stockholm och det är så mysigt. Lunchen var grymt god.
Dagens outfit: Egentligen alldeles för kallt klädda. Vi hade ganska kalla kläder, jag hade min vårjacka (har ingen vinterjacka dock) och vi hade vårskor, vilket blev väldigt kallt. Fötterna blev ganska tidigt till isbitar, men inte klagade vi på det, vi var glada ändå.
Dagens behov: Toalett, toalett och toalett. Vet inte hur många gånger jag behövt kissat idag. Förmodligen på grund av kylan.
Dagens utstickare: Vi gick hela shoppingrundan åt fel håll (ja vi har en speciell ordning, okej)
Dagens förvirring: Tågstationen var omgjord och när vi skulle köpa biljetter hem så hittade vi ingen automat och panikade lite.
Dagens utmaning: Att hitta Urban Outfitters med hjälp utav iPhones kart-app. Tror nästan vi hade hittat bättre utan mobilen, den gjorde oss mest förvirrade.

RANDOM FROM TODAY


Hittade ett par snygg-snygga byxor på Urban Outfitters.
Här är dagens två inköp. En magtröja från weekday för hundralappen och byxorna fick jag betala hundrasjuttionfem för på monki.
Såhär trötta var vi på tåget hem.
Tog lite halvt suddiga, halvt skrapa egobilder innan vi drog iväg i morse.
Matilda köpte dessa übersnygga skinnshorts på topshop.
Jag provade en annan magtröja och gjorde en "skepp och hoj min".
Jag var nära på att köpa denna jacka. Innan något gick snett.

Har haft en helt fantastisk dag tillsammans med Matilda i Stockholm. Vi har strosat runt på gatorna i kylan och bara funnits. Ingen stress, bara befinnande. Det blev inte särskilt mycket inköp, vi båda kom hem med två nya klädesplagg.

SLAPPSNOPP

Har skrattat som en jädra galning till en film där en kvinna sa till en tonåring att hon skulle kalla killen slappsnopp för att knäcka honom (varav rubriken). Jo men just nu sitter jag hos Matilda. Har mestadels skrattat, annars ätit, kollat på film, gått två promenader (varav en vi mötte Emma och Amanda på), kollat på Minuten och umgåtts. Fin kväll med fint umgänge så att säga. Ikväll peppar vi inför morgondagen då vi sticker till stockholm för en shoppingtur. Det är så efterlängtat och kommer att bli helt fantastiskt, mestadels för att det är vi och våra traditioner.

NEW YEARS EVE


Nyårsfirandet i raketer, som smälldes utav mina småbrorsor och deras kompanjoner Lukas och Gabriel.

WONDERFUL DAYS WITH WONDERFUL PEOPLE


RSS 2.0