NEWS, NO GOOD NEWS


Bilden blev lite fuckd' up, så jag gjorde den svart/vit. Jag menar, överkroppen i princip försvann.

The bad news: MUSE-konserten blev inställd. Ja, vad mer ska jag säga ... jävla bajs. Jag som hade sett så mycket fram emot att stå där och gunga i publiken, få sjunga, nej skrika, med i varje sång som ett extremt fans. Jag skulle kunna alla låtar, varje ord. Borta. Finns inte på kartan längre.

WOCHENENDE


3 nyligen tagna bilder

I WISH I COULD

På Fannys begäran: Hej!
Tänkte att jag kunde vara lite snäll mot Fanny och uppdatera idag som en "dagen-efter-present". Ja ni förstår igår fyllde majan 17. Bilder på väg.


WORKING HARD

Herregud, hela helgen har spenderats på jobbet. Igår (lördag) jobbade jag från 12.00 - 20.20, (förstår ni hur mycket det är?) och idag har jag jobbat mellan 12.00 och 19.00. Resterande tid har jag använt för att försöka reparera mina svarta hål, vilket har gått både bra och dåligt. Summering: Helgen har inte gett särskilt mycket, men har gått snabbt, vilket är bra eftersom att jag önskar att jag vore äldre.

Idag är jag: Chockad, givmild, ett nervvrak och metodisk.


BABYSITTER

Åker snart in till skolan för en lektion på 1h 15 min. Efter det ska jag spendera lite kvalitetstid med min pojkvän på stan. Ikväll är jag "barnvakt" här hemma. Hörs, asap.

SNAKE + MATH

Satt och jobbade på min geometriuppsats när jag hamnade på en sida där man kör snake i ett koordinatsystem. Kände mig måttligt satsig när jag på fullt allvar körde.

länk:
http://www.skolresurs.fi/matteva/index.html -
gå in på geometri till vänster om ni vill prova era kunskaper


WHAT? AM I DREAMING?

Det händer mig så mycket sjuka saker nu för tiden. Idag, för bara kanske 10 minuter sedan var jag ute med hunden. Preis utanför dörren hoppar en liten bebisekorre fram (ÅH SÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!), och efter bebisen kommer en kattunge och följer efter (utan att försöka ta ekorren eller något sådant). Och jag gick fram till ekorren, stod ungefär en meter ifrån honom/henne, och tänkte "ska jag plocka upp den?", fast jag kom på att det kanske inte var så smart. Jag undrar verkligen nu i efterhand om ekorren hade låtit mig plocka upp den. Sen oppade den iväg lite långsamt och katten gick med, precis som om katten vore ekorrens mamma. Sjukt.


MUSIC IS MY LIFE

Imorn börjar jag 12.30 och slutar 15.10. Man börjar verkligen känna av sommarlovet nu. Gud så jag längtar. Åh vad jag längtar. Och apropå ingenting ... det finns så mycket bra musik! För tillfället spelas The Kooks - Seaside, and inside I'm melting. Uttalet, snyften, inandningarna, fina gitarren, de låga tonerna som låter höga. Vad mycket lite musik kan göra, inte sant?

Har även fått en fråga från Emma om jag inte kan ladda upp ett ljudklipp när jag sjunger, men jag vet inte riktigt om jag är så sugen på det. Kanske kommer när självförtroendet är på topp, men det är inte nu. Jag skulle ioförsig kunna försöka se om det går att ladda upp någon av filerna från Bianca. Vi får se. 

TAKE A BATH

Idag togs årets första dopp ... i fyrisån. Kändes lite smått smutsigt sådär av mig, men det var roligt. Tyckte helt enkelt att det var på tiden. Efter våran idrott vid fyrishov så joinade jag killarna och badade. Kände mig som en gammal tant när jag inte dök i för att jag "inte ville att mitt hår skulle bli äckligt". Haha. 

  

READY

Klar för skolan. Väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå till bussen. Idag väntar en heldag. En ganska skön dag ändå skulle jag tro. Vi börjar idrotten med brännboll/volleyball, det blir nog bra det.


Haha en mattebild passade ju utmärkt till mina fina brännbollsvision.


I NEED A LITTLE BIT OF HELP, PLEASE

Skriver i skrivande stund en uppsats om matematikens historia. Själv har jag valt att fördjupa mig i geometri, vilket jag nu undrar över varför. Det blir nog bra ändå, det mesta brukar resultera bra tillslut. Känner en aning prestationsångest efter att jag fått ett poäng ifrån mvg på matte B nationella. Nu måste allt göras extra prima om det ska bli ett mvg för min del. Får helt enkelt se till att göra allt extra prima. Hur som helst så skulle det inte vara värsta big deal om jag fick vg heller, det är inte direkt som att jag skulle lägga mig och gråta om kvällarna. 


FEEL IT, FEEL IT RUNNING

Hemma från en träning fylld av skratt. Gud vad jag älskar att få springa av mig, det behövs så in i baljan. Ni skulle sett min och krisses spexiga korslöpning, grym. Imorn förbjöd min huvudtränare mig att spela när en annan tränare sagt att jag fick. Sög. Fruktansvärt frustrerad. Mitt svar blev i princip "nej". Men jag får väl träna på annat håll då.

I REALLY WANT YOU TO REALLY NEED ME

Vi leker med eld. Vi spottar på den. Vi ger den syre.


MOSQUITO

Dagens diskussion: Handlade om huruvida myggor förhåller sig till myggmedel.

Hypotes 1: Myggor har en instinkt att inte flyga till myggmedel. Det är medfött. Precis som (enligt Krisse) barn har en instinkt att inte äta bajs.

Hypotes 2: Myggor blir drogade när dom kommer nära medlet.

Hypotes 3: Myggorna gillar inte doften, vilket är anledningen till varför dom håller sig därifrån. Men det är inte något medfött att de ska hålla sig borta ifrån medlet.

Vilken hypotes tror ni på? 1 = Krisses, 2 = Emmas, 3 = Min.

 

Förresten har jag myggbett över hela kroppen oc läste precis att 10% av alla mygg är resistenta mot myggmedel, vilket är en egenskap som även kan föras vidare med hjälp av generna. FUCK!


SHE WAS BROKE, BUT INSIDE I WAS BROKE TOO

Vi spelade match idag. Ullfors. Inte fasen var då dom bättre än oss. Trots det vann dom. 3-2. Det gick otroligt bra för mig, trots flera veckors skada. Allt bara blev, föll på plats. En dålig dag, men ack sådan fin fotbollskväll.
ph1: Agnes. ph2: Sofia trycker till ordentligt. ph3: Måttligt chillade tjejer. ph4: Agnes igen. ph5: En man nere (eller rättare sagt kvinna), tråkigt nog.

Bilder: Pappsen.

RANDOM SHIT

 
Två foton från idag. 1: dagens utefitta (outfit), värsta biffen 2: mitt nya, underbara, turkosa halsband från HM. Fint inte sant?


TUSEN D

 
Den här älsklingen befinner sig hemma hos mig nu. Underbart. Varmt välkommen säger jag.


MATH AND VICH


Ungefär såhär roligt hade vi har det. Tack för igår kväll tjejer. Ni räddade mig. Så fint.


R.MVille få mig ett riktigt hav av tårar. Bara få släppa allt. Lyckades lika bra som förra gången. Slog på slutet av Remember Me och lät känslorna flöda. Så vackert, så fint ... så sorgligt. Filmen får mig att tänka på vad mycket grymhet det finns ute i världen och att vi har det så bra i Sverige. Att vi är så lyckligt lottade. Välfärdsproblem, det är vad vi har. Hur som helst passade filmen utmärkt nu när jag skriver en uppsats om Kriget mot terrorismen. Det värsta är att filmen gör mig galen. Arg och ledsen, men ack så bra.

VEGETARISKT, SNART SÅ

När jag flyttar hemifrån ska jag omedelbart bli vegetarian. Så är det bara. På naturkunskapen har vi idag valt ämnen som vi ska debattera om, och jag tänker, tillsammans med Manne, argumentera om att alla människor borde vara vegetarianer. Det finns så mycket fördelar med vegetabilisk mat. Efter debatten kanske jag ger er lite mer utförlig information, men jag vill ju inte att mina debattmotståndare ska veta våra argument redan nu så att de kan komma på motargument.

Tankeställare: 16 kilo vegetabilisk mat är samma sak som 1 kg kött. Förstå vilken onödig svält det finns i världen för att vi ska producera så mycket kött. Tänk hur många människor vi hade kunnat rädda ifrån svält med 16 gånger så mycket mer mat.


NEW NEW NEW


Men hej och välkommen mitt nya fina nagellack och min nya fina bikini. Ni är redan populära.

BIRTHDAYPRESENTS

WOW, jag tog fram min kamera idag och fotade ... pyttelite, men ändå.

Tänkte berätta vad jag fick i födelsedagspresent, efter att Fanny har efterfrågat det:
Brun utan sol för ansiktet
Presentkort på monki
Två presentkort på H&M
Kjol
Armband
Smed bodylotion, parfym och duschgel
Blombukett
300 kronor
MBT-skor
Täckstift
2 ansiktsmasker

Kanske fick något mer, men det dök helt enkelt inte upp i mitt huvud nu i sådana fall.
HELG MATES, HELG!


Min nya kjol.


BIKINI

Veckans sista skoldag. Hur underbart? Jag längtar så mycket efter helg trots att det känns som att jag knappt gått i skolan den här veckan. Efter skolan ska jag möta upp Matilda för ev. lite shopping. Har kanske hittat årets bikini.


LONGBOARD

Jossan har precis fickparkerat med andra Jossans longboard. Fint det där. Jag och Jossan #2 har nyligen haft en biologiredovisning om hur jorden skulle se ut om 50 miljoner år. Det gick ju fint det, hörrni. Nu är det samhällskunskap som står på schemat. Kriget mot terrorismen, mmmh.


WORDS THAT DON'T COME OUT

Nytt ord: Stresskita
Innebörd: Att man måste springa på toan snabbt som attan. Egentligen är man inte särskilt nödig, men det är ens enda chans att trycka ur sig the thing innan man ska göra något annat då toaletten inte är lättåtkomlig. Anledningen är att man måste skita så jävla snabbt för att personerna utanför toaletten inte ska tro att man gör nummer 2, vilket man egentligen gör.
Uppkomst: 19/5-10
Uppfinnare av ordet: Emma Smith med hjälp av Emma Lundin

                   


KONFLIKTANALYS

Tjallamalla! Sitter för tillfället i skolan och jobbar på min konfliktanalys. Har valt att fördjupa mig i Kriget mot terroristerna - intressant va? Jaja, hur som helst, back to school. Nu är det PP som står på schemat. Ciao! 

HAPPY WITH SOME SUNSHINE

Lusten att blogga är minimal nu när solen tittar fram. Vad har jag att säga annat än att nationella gick bra, att jag har solat, löst korsord, målat naglarna och gått ut med hunden? Nej nada.

BRING AN UMBRELLA PLEASE

På med löparskorna för här ska det allt springas. Kommer förmodligen dränkas i mitt eget svett. Mysigt. Och alla människor jag springer förbi kommer behöva paraplyn för att skydda sig, precis som på bilden. HAHA. Humorn är på topp.


WOUPS!

Aloha gott folk! Jag trodde vi började halv tolv idag i skolan (fråga mig inte varför), men vi började klockan tjugo i tio. Det resulterade i att jag stannade hemma hela dagen, eftersom att det kändes lite onödigt att åka in för att hinna med en lektion. Istället har jag pluggat matte hela förmiddagen (har nationella i matte B imorn, hjälp!!!) ute i solen. Solstolen har burits fram och turbanen har jag svept över håret för att det inte ska skadas av solen. Måste sett ut som en afrikan när jag gick utomhus med min blommiga sjal tight virad runt huvudet. Men vem orkar bry sig om det när det finns så mycket annat att bry sig om?


EARLY

Slutade tidigt från jobbet idag, det fanns så lite att göra och vi hade så få kunder. Skönt att vara hemma, tiden gick så långsamt idag. Trycker ner vatten i magen och svettas fortfarande som en ko, däremot har det faktum att jag satt på mig en klänning gjort situationen bättre. Nu ska jag njuta lite av min inkomna lön innan jag beger mig hem till Pelle.

17 YEARS

Sitter på övervåningen och svettas som en KO. Not kidding alltså. Fruktansvärt (på ett bra sätt ändå) varmt. Igår blev jag 17 bast, vilket firades med lite mys här hemma. Nej nu ska jag dra iväg med moppen till jobbet, och sen far jag direkt vidare hem till min älskade pöjk. Imorn jobbar jag också, från 11-16. Vi hörs, asap.

MATILDAOCHEMMATID

Matilda är här. Så bra. Världens absolut finaste vän.
Jag åkte och kollade på fotbollen, jag körde till och med dit. Sorgligt nog förlorade de med 5-1, men resultatet är mindre betydelsefullt för mig, jag vill bara åt all fin glädje.
Nej nu ska jag försöka övertala Matilda att spela kubb med mig, skulle inte sitta helt fel. Avsluta året som sextonåring med en kubbmatch.


HELLO MATES!

Underbar torsdag, eller hur? Ingen skoldag. Välförtjänt. Kanske åker jag till Östervåla ikväll och kollar på tjejernas match, får se. Men för tillfället regnar det och känns inte särskilt aktuellt. Pelle är hemma med, äntligen. Har klippt han litegrann idag också. Fin torsdag helt enkelt. 

Idag är jag: Hoppfull, kär, taggad inför födelsedagen. 

SUN

Solen, fasiken va glad man kan bli av enbart solen. Dagens skola har bestått av musiklyssnande från terassen, en underbar fem-minutare i solen, riskakor/gurka-ätande, samt lite oförståelig matematik. Jag som har prov imorn. Ojoj, hur ska detta gå? Det blir nog bra, jag får helt enkelt ta det som det kommer.

ME + MATH = ?

Oups, nationella provet i matte B närmar sig. Jisses vad jag inte är beredd på det. Vi har ju precis börjat med matte B ... eller? Aja, glädjande nog har jag klarat "småtesten" vi haft i kursen hyffsat, så jag ska väl inte klaga, men är jag oförberedd? Javisst. 

VÄLTRÄNAD TJEJ? NEJ MEN JAG JOBBAR PÅ DET.

Ciao Bellos (som jag brukar säga nu för tiden)! Fean va gött det ska bli med springning med tjejerna. Visserligen bara tio minuter, men sen ska jag hoppa upp på cykeln med mina babianbrallor* och cykla samt köra styrka. Känner för att träna sönder idag, vilket säkert kommer ändras när jag väl börjar träna. Har redan fått på mig pulsklockan och sätter snart även i distans/hastighetsmätaren på cykeln. Ja, idag är jag taggad, kanske för att remixlistan som jag pratade om innan innehåller några grymma låtar.

*Babianbrallor = korta cykelbrallor med extra tjokt material mellan benen och över rumpan för att man inte ska få ont av sadeln. Man får ett så kallat (enligt mig) baboonass.

SPOTIFY

Hittat värsta remixlistan på spotify, sjukt taggande.

Idag är jag: Pigg, törstig och träningssugen.

TRE MOT TVÅ

Vi vann! Fasen va kul! Både a-laget och b-laget vann veckans match. Vill vara med, känna glädjen, smaka glädjen, inte bara se den och halvt känna den. Snart, snart hoppas jag mina benhinnor ger sig och inser att hur mycket dom än strular så tänker jag fan spela fotboll ändå. 
Mitt fjärde besök hos nålmannen sker på tisdag. Det blir bättre, med tiden, trots att det fortfarande gör väldigt ont, så går det inte att jämföra med hur ont det gjorde första gången jag var där. Dock ser mina ben förskräckliga ut nu av alla nålstick. Okej förskräckliga var att ta i, men de sätter sina spår dom där nålarna.

 
Såhär vill jag känna. Lycka, glädje.


SLAPP DAG

Min och Matildas dag blev ... slapp som tusan. Det var meningen att vi åtminstone skulle komma ut och spela lite kubb, men det började regna, så ne-ej, vi stannade inne. Åkte och lånade två filmer gjorde vi. Den första var bra, medan jag nett och jämt somnade till den andra för att den var så konstig. Visserligen var huvudrollen en goding, och kläderna, mmh, gammaldags vit skjorta med riktiga hängslen och kostymbyxor. Fint det där. Hur som helst somnade jag i princip i soffan och sen var det dags att sova. Vaknade gjorde jag ensam, då Matilda redan hade åkt till jobbet. Det tog inte många timmar innan det var min tur att dra iväg till jobbet. Själv gjorde jag det med moppen. Vi har räknat lite på det där, det går mycket snabbare och det är billigare. Nice mannen! 

Idag är jag: Glad över vinsten, tålig och taggad inför veckan. 


GROUNDED

Nej, rubriken stämmer inte riktigt. Däremot blev jag utelåst när jag var ute och tränade. Så jag har spenderat min tid med att döda ovälkomna svartmyror med mossa. Kul liv va? Men ... idag har jag sprungit fem minuter, och det gick bra det, förutom att knäna gjorde ont. Nu sitter jag hos fröken Lööv där jag ska spendera natten. Hörs, asap. 


"DATAN" VILL INTE SAMARBETA

Min dator beter sig fruktansvärt konstigt nu för tiden! Den hackar, färgerna får spel och från ingenstans poppar det upp internetflikar med nätporr. Vad har hänt? Please be normal again computer, I need you to.


INSPO X4


Oh vilka älsklingar jag har stött på! Jag vill bara att alla finingar ska få bosätta sig i min garderob. Framför allt khakikjolen uppe i högra hörnet som jag önskar mig i födelsedagspresent.
Hur som helst ... Övre raden från Monki, undre från Weekday.

Idag är jag: Taggad inför sommarlovet, trött, mentalt stark, villig att åka utomlands vilken sekund som helst.

EN SOLIG DAG PÅ JENSEN


Ankan, Mathilda, Malin, Fanny.

NEADLES

Hej finisar. Idag har jag varit på min tredje nålbehandling hos Mårten. Förresten vad jag faktiskt farsan ta kort på mitt ben för att jag själv ville se hur det såg ut efteråt. Tänkte att jag kunde vara lite bussig och dela med mig. Såhär såg det i alla fall ut idag första omgången på högra benet. Om jag ska tippa (efter hur det känns), så tror jag att han är lite längre in i benet än som längden på det som inte är vitt på nålarna.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             
Och ja, jag vet... mina ben är sjukt håriga. Pallar inte raka dom när inte min pojkvän är hemma. Grandmakrull haha.

Efter besöket hos Mårten, åkte vi och fixade ilägg åt mig. Mina fötter är bra, men tydligen ska iläggen ge mig stöd och användas i förebyggande syfte. Efter det åkte vi och åt på kristallen med farsans arbetskompisar (och mina med för den delen). Sedan åkte vi till kontoret och jobbade i några timmar innan vi på hemvägen åkte och handlade.


TJALLAMALLA

När klockan slog halv ett och vi Jensennaturare slutade skolan, tyckte jag att det kändes som att klockan var fem. Idag har jag verkligen varit helt slut. På vägen hem träffade jag ett trevligt litet bussällskap, med andra ord Jennie. Väl hemma var jag "hungrig som en ....." som det stod i dagens UNT-korsord. Vilket jag kunde lista ut var "BJÖRN". Så jag åt, gick ut med hunden, jobbade, cyklade, styrketränade, gick ut med hunden igen, höll på att kräkas av tanken av mat men åt lite ändå, åkte på reklamutdelning med laget och ja ... nu sitter jag här efter att ha noppat ögonbrynen med morsan och tagit mig en välbehövlig dusch.

Tänkte börja med sådana där citat som dom brukar skriva i UNT ibland, som är så roliga. "Idag är jag ..."
Så idag är jag: Munter, tävlingslysten, pratglad.

COME GIVE ME LOVE

Hej älskling. Jag behöver dig nu. Lite kramar, många kramar förresten. Och styrka (varav bilden). Nej, ingenting har hänt, du behöver inte oroa dig. Men jag känner det svarta stora hålet av saknad som börjar fyllas, och jag behöver något att täppa igen det med. Vill du vara min extravadderade pad?

FANTASTIC

Fylld av glädje. Sjukt nog för att jag sitter och lyssnar på min egna inspelade röst haha. Förstår att ni inte hänger med vad jag pratar om nu, men jag ska förklara. När jag är hos min sångpedagog så spelar vi in både rösten och musiken, samt lite stämmor. Nu har hon konverterat en fil och laddat över den på mitt usb-minne. Så nu finns låten hemma hos mig på min dator. Och jag blir så glad, så glad. Det bästa av allt är att jag glädjs över att det emellanåt finns brister, istället för att känna mig dålig. Sorgligt nog är det bara två gånger kvar hos Bianca nu.  


FOR YOU

Ett inlägg tillägnat Fanny. Fasen vad jag vet att hennes läppar kommer dra på ett big smile när hon ser det här. Glück för min lilla klasskamrat som är beroende av mina uppdateringar. Roligt det där. Har en beroende bloggläsare och Victoria Eriksson i laget är min personliga stalker. Haha. Tänkte bara dra till med en likhet mellan mig om Fanny idag. Ni förstår, vi hade båda svarta converse. Mina för 50 kronor, hennes för 699. Helt enkelt tänkte jag bara reta dig lite så att du inte har någon lust att prata med mig i skolan imorn. Du vet, man är ganska mycket smartare om man köper converse för 50 kronor än om man betalar 699 kronor för dom. Vad jag vill komma fram till är helt enkelt; Vi spelar inte i samma liga babe. 

 
Bilden är också tillägnad Fanny som kan behöva lite krydda i livet. I know you like it!


NOTHING SPECIAL

Har inget relevant att skriva nu egentligen. En vanlig onsdag. Hade precis en ergonomiredovisning på idrotten och så har jag även lämnat in min laborationsrapport. Skönt att veckans plugg är gjort och att helgen närmar sig. Snart ska jag (som vanligt på onsdagar) till Bianca för lite sång. Senare tänkte jag stanna förbi vid tjejernas (B-lagets) match som spelas hemma på A-planen. Seriepremiär för B-lagets del. A-laget hade premiär i söndags, då det förlorade med 0-4. Tråkigt att höra, men vi kommer igen.


IT HURTS, X2

Var hos Mårten för behandling av benen idag igen. Inte roligt det där. Inte alls. Denna gång hade i alla fall smärtan blivit på ett lite mindre område än förra gången, vilket var otroligt skönt. Om jag inte minns helt fel så stack han fyra nålar i vardera ben. Förra gången var det åtta i högra, fyra i vänstra. Alla ni som tror att det är akupunktur nu, kan jag bara berätta för att det är allt annat än det.

Sista gången hos Eva-Lena var det även idag. Nästan lite sorgligt. Trots att jag har hatat sjukhuset emellanåt, så är det helt underbart att jag har fått träffat Eva-Lena. Allt fint hon har gjort för mig. Det är svårt att beskriva. Jag köpte henne i alla fall en bukett blommor och skrev henne "ett brev". Blommorna var fint somriga, en blandning av ljus rosa och vit. Avskedet blev näst intill ett gråtfärdigt farväl. Jobbigt, utan tvekan. Vi kommer dock hålla kontakten, det vet jag med säkerhet.


TRÖTTER

Igår kväll var jag som en levande död. Fruktansvärt trött. Trots det envisades jag med att kolla klart på Good Luck Chuck och sedan även samtala lite med världens finaste grabb. Somnade gjorde jag, men sedan sov jag skitdåligt. Förstår inte vad det är med mig nu för tiden, jag sover inte, jag bara halvsover.
Orkade inte ta mig ut och träna igår (vilket inte förvånade mig alls). I sådana fall skulle det blivit efter halv nio, och det var inte sådär jättelockande. Men idag har jag i alla fall hunnit cykla 1,6 mil, samt kört styrka och stretching. Lite måtta får det allt lov att vara! Snart (eller om två timmar) beger jag mig av till skolan. Innan dess ska jag plugga lite på hemmafronten och gå ut med hunden. Big löööööv!

THE PATRIOT


 
Någon mer än jag som såg "Patrioten" igår? Om ni inte har sett den än, så må jag säga att ni verkligen har missat något i filmväg. En av de bästa filmerna jag någonsin sett. Trots att jag har sett den en gång tidigare, så var den hur bra som helst den här gången med. Nej, det är sådana här filmer som jag gillar. Krig, hämnd, död, men ack så mycket vacker kärlek. Det slutade med att jag låg och grät helt ensam i min säng klockan halv 1. Känslomässigt rubbad? Kalla det vad du vill. Åh.


IS IT POSSIBLE TO HAVE TOO MUCH TIME?

Imorn går inte vi jensenelever i skolan. Nej för vi ska ha en en och en halvtimmes föreläsning om sex. Ibland älskar jag vår skola. Chillerillmåndag. Man bugar och bockar.


BLACK


Svarta converse pryder min skohylla just nu. Fick dom av farmor idag. Hon hade hittat ett par på röda korset för 50 spänn och ringde och frågade om jag inte ville ha dom. Yes please! Farmor är grym hon.

WUMWUM

Nämen hej! Jag har jobbat idag, från 11 till 16. Tog mig dit och hem på moppen. Helt sjukt roligt att köra moppe i stan, då det blir lite annat än att bara ständigt hålla in gasen. Vad händer ikväll då tro? Ska väl försöka svänga ner och kolla på brorsans fotbollsmatch, kolla på gg och ev. träna (om jag orkar och om det finns tid). Sleepy sunday fokes!  

LÖRDAGSPLANERING

Idag ska/har jag:

  • Gå(tt) ut med hunden (bock)
  • Träna lite på träningscykeln
  • Försöka övertala någon av mina päron att övningsköra med mig
  • Pluggat matte (bock)
  • Ta det väldigt lugnt
  • Skriv(it)a på min laborationsrapport så att den blir klar i tid (bock)
  • Skriva stödord inför min muntliga ergonomiredovisning
  • Spela gura/sjunga
  • Kolla på tv
  • Köra styrka

RSS 2.0