MUST HAVES


En sådan här mysdräkt, eller vad man nu ska kalla det, borde bli mitt nästa inköp. Förmodligen kommer jag inte att hitta en direkt när jag beger mig ut på stan, men jag ska allt leta.

Annars vill jag "bara" ha: ett par storlekspassande converse, en väska, jeans och någon form av tjockare tröjor. Dags för en trip till huvudstaden snart kanske?


FOTBOLLSKVÄLL

Sorry, ni fick aldrig någon update om fotbollskvällen. Jag har inte så mycket att säga egentligen. Jag ingick i lag ett tillsammans med Louise, Becka och Mickan. Vi hade dom största hjärnorna vad gällde Einsteinproblemet, men de fysiska grenarna passade oss inte lika väl.


Smith och Maria innan kvällen satte igång ...

... Och så Madde såklart.


Dock lade jag undan kameran när alla aktiviteter startade, då jag fick fullt upp med helt andra saker än att fotografera. Exempelvis så körde vi "tvärt emot leken", spottade godisnallar, Zipp-zappade och kastade ringar. En ganska mysig kväll faktiskt.  


UTSLAG? ALLERGI? ACNE?


Ungefär så här känner jag mig nu


Vet ni vad? Hela mitt ansikte har blivit angripet av några slags röda prickar. Så just nu ser jag enligt min morsa ut som jag har fått någon sjukdom, eller har reagerat på något som jag är allergisk mot. Det konstigaste är att det varken kliar eller svider, men det kommer bara mer och mer. Anyway, som tur är ska morsan ringa vårdcentralen och höra vad dom har att säga, så får jag hoppas på att jag får "hjälp" så snabbt som möjligt.


CONVERSE


Dessa godingar befinner sig hemma hos mig just nu. På övervåningen, i en skokartong närmare bestämt. Jag är ännu lite osäker på om jag ska behålla dom. Dom är ju så snygga, men dock aningens förstora. Det värsta är att det är trettiosexor, vilket innebär att det inte finns mindre storlek. Suck!

Vad tycker ni om converse? Är det flera av er som äger ett par converse? Tell me about it! 

MYSIPYS

Hej på er! Sitter hemma hos Matilda och myser med datorn i sängen. Vi har nyligen smakat kräftor och ätit lite annat gott. Sedan har vi även hunnit med en promenad. Matchen förlorades med 2-1, bittert. Jag har dessutom "skaffat" lite smärta i båda benen. Det skulle inte sitta helt fel med ett par nya benskydd om man säger så. 

P AS IN PELLE

Denna helg har varit rent ut sagt underbar. I princip varje timme har spenderats tillsammans med Pelle.
I fredags hann vi inte med så mycket, då han kom hem så pass sent som han gjorde. Vi har ändå tagit vara på tiden väl. Igår sysselsatte vi oss med ett parti (säger manså?) schack och två omgångar biljard. Tävlingsinriktade som vi båda är, han vann båda biljardomgångarna medan jag vann schackspelet med lite extra hjälp från farsans sida. Jag antar att jag officiellt får förklara mig som förloraren.

TIME TO SAY GOODBYE

Lyssnar på sångalternativen ni gett mig. Inte så illa ändå! Dock är dom inte riktigt min smak, men jag ska nog klara av att sjunga åtminstone någon av dom.

Jag har nyligen sagt "hejdå" till Pelle för den här gången. Men lyckligtvis så ses vi igen om några dagar, förhoppningsvis redan på torsdag kväll. Har även hunnit trycka i mig lite mat, blodpudding och hårdbrödmacka med keso/sylt. Nu laddas det inför eftermiddagens fotbollsmatch som spelas mot Alunda.


TIME FOR LOVE

Först och främst beger jag mig till klubblokalen klockan sex för att ha lagfest. Sedan kommer min pojkvän hem från Ånge, och då tänker jag flyga som en gnu med vingar bort till utmarksvägen. Updateringarna på bloggen kommer förmodligen drabbas hårt denna helg, då jag ska spendera varje vaken och varje sovande timme med Pelle. Så oroa er inte om ni inte får någon update i helgen, jag har inte försvunnit, jag har bara bättre saker för mig.


... Och vid min sida för tillfället har jag Matilda som klagar på att man inte kan kommatera innan ett "och", men om ni undrar så har precis min svenskalärare lärt mig att man ska/får göra så. Även att man får börja meningarna med "och" och "men". Så det så! Så tro inte att jag inte kommer ihåg något från min undervisning i mellanstadiet (det gör jag), jag har bara lärt mig nytt.


SPECIALARE


Tjingeling. Matilda kom på en briliant idé. Egentligen var det inte hon som kom på den (det var Agnes), men hon blev den som förmedlade den vidare till mig. Så, eftersom att ni verkade gilla förra gången jag lade upp ett ljudklipp på när jag sjöng, och eftersom att vissa av er har efterfrågat flera, så tänkte jag att ni läsare skulle få önska en låt - vilken som helst. Sedan så kommer jag sjunga en av dom, just for you.

... Så om ni vill höra mer, så är det dags att önska låt nu. Jag tänker inte sjunga typ "hard rock hallelujah" eller "du gamla, du fria", så ni må önska bra låtar gott folk!

DRESS


Dessa kläder gick jag till skolan med. My new dress. Love.

SING, SANG, SUNG

Efter skolan, närmre bestämt 11.50, kilade jag ner till Subway med ett glatt gäng tjejer. En dagens sub och en mugg vatten senare tog jag mig till sjukhuset i mina klackskor. Väl där blev det lite prat med Eva-Lena och sedan var det dags att vandra vidare igen. Denna gång till Rosendal.

Väl framme på skolan möttes jag av en hjälpsam receptionist som omedelbart visade mig vad jag skulle ha med mig hem och vad som skulle lämnas (busskortet, buhu!). Sedan vandrade jag upp till skåpen för att hämta mitt lås och lämna tillbaka mina tidigare tilldelade läroböcker i biblioteket. Precis vid ytterdörren sprang jag på några "gamla" klasskompisar som hade SA-tid (tid för självständigt arbete, oftast med en uppgift).

Tog bussen ner på stan, igen. Hann med Pelle på telefonen en kortis innan jag sprang på Selma, som jag halvt lärt känna genom min tidigare veckas skolgång på Rosendal. Hur som helst så gjorde vi sällskap med varandra på stan i några timmar eller så, eftersom att varken hon eller jag hade särskilt mycket att göra förutom att vänta. Själv väntade jag på att min tid hos Bianca skulle börja, medan Selma väntade på en vän hon skulle möta upp efter skolan. Jag måste säga att det var riktigt mysigt att strosa runt på Uppsalas gator med Selma, trots att jag inte känner henne så väl. 

Sedan var det dags för mig att sjunga. Ja, vad ska jag säga? Lika underbart som alltid, och Bianca peppar mig så otroligt mycket, vilket å andra sidan bara gör mig ännu gladare. Idag har hon föreslått att jag ska söka till idol för att bli sedd och hörd, spela in musik i någon studio och hitta ett band som jag kan gå med i. Kvinnan har allt bra livlig fantasi, men hon är toppen, verkligen, och att hon peppar mig och pushar mig så bra som hon gör får mig bara att vilja sjunga för hela världen. Kanske gör hon det bara för att få mig att må bra, kanske menar hon det.


BROKEN DREAMS

Tror ni inte, att när jag kliver ut i köket för att göra iordning frukost, så står det i tidningen att uttagningarna till Körslaget redan gått av stapeln, och att denna information hade skickats ut internt mellan Uppsalas olika körer. Men vilket kuuuuul liv dom haaaaaaaaaaaar! Bajs också! Jag och Emma som hade gått in stenhårt för det här. Och så har vi inte ens chansen att söka, det var det värsta.

NU JÄVLAR


Jag vet inte vad som flög i oss idag, men jag och Emma har fått för oss att vi vill vara med i körslaget. Så ja, jag antar att vi ska pallra oss ner - sådär allmänt nervösa - till Uppsalas audition och sjunga för Andreas Lundstedt. Hur coolt? Mega! Vi får se hur det blir, men som det ser ut nu så ska vi köra stenhårt för att försöka få en plats i kören. Vi kanske bangar lite längre fram i tiden ... Vem vet?

Vi söker på en förutsättning: Att om vi kommer med så röstar ni som fan för att vi ska ta hem hela skiten! Gör ni det?

ONT OM TID

Jädrar. Nu har jag inte mycket tid på mig. Jag och Emma har kommit fram till att vi ska ha en Harry Potter kväll snarast. Imorn går jag till tio i tolv och sedan ska jag till sjukhuset, rosendal och sedan även till min sångpedagog Bianca. Nu börjar träningen om cirka en kvart. Dags att göra i ordning sig!

Oj vilket meningslöst inlägg. Ni kanske får en bättre update efter träningen.

MOTSTÅND

Jag kunde inte längre motstå frestelsen att lägga upp den här bilden. Den är så otroligt charmig! Till att börja med: Grattis till alla er som hinner se denna bild innan Matilda loggar in på min blogg och raderar den. Jag vill egentligen bara säga att den här bilden är nog förmodligen den bilden som framkallat mest skratt och tårar genom våra enormt många år tillsammans. Vi skulle helt enkelt ta kort på oss när vi gjorde sådär med munnen som hästar brukar göra. Det slutade med att Matilda spottade runt lite saliv samtidigt som tårarna sprutade, vilket syns ganska klart och tydligt på bilden... Och vad i hela friden gör jag? Lever mig in i rollen som utmattad häst, precis som att vi var superallvarliga med hela idén. Hahahahaha! Skratt och gråt. Var så goda att mobba oss.

TRY TO FILL IN

Ledsen för att det är så usel uppdatering, och att när det väl är det så suger inläggen. Det är svårt att hinna med bloggen nu, då det är så otroligt mycket annat. Skola, jobb, träning. Fritid? Inte mycket trots att jag bara går halvdagar. Hoppas att det blir förändring på det. Det har varit några hektiska dagar, som jag nu å andra sidan lagt bakom mig. Hur som helst så tänkte jag bara berätta att jag gör så gott jag kan med bloggen, det är inte alltid lätt att få ihop lite extra tid till datan.


Just nu vill jag inget hellre än att bara åka tillbaka. Befinna mig på öland,
på stranden, i gropen, med all tid i världen.

LÅNGDISTANSFÖRHÅLLANDET


jag saknar min pojkvän, ja fy tusan.

HAR NI HÖRT TALATS OM SOMMARTOMTEN?

Efter plugget kilade jag och Emma ner på stan för att hämta nycklar, mat och min svarta volangklänning (Yes, jag köpte den!). Sedan träffade vi Maria på bussen hem till Bälinge, alltid lika mysigt. Väl hemma förberedde jag mig lite inför kvällens åtagande - barnvakteriet - innan jag slängde på mig foppatofflorna och tog mig till dagiset där jag skulle hämta Oliver.

Väl där möttes jag av en alldeles för god kram och ett brett leende på läpparna. Jag plockade med mig Oliver i handen och styrde mot deras hus där jag sedan satte på en film. I själva verket hann jag inte göra särskilt mycket förrän Oliver fått sin vilja igenom angående sina tomtekläder. Ja, han var fast besluten vid att han skulle ha dom, och det faktum att han visste exakt vart de låg gömda gjorde inte saken bättre.


Är han inte underbar?

VÄRME

Skänker en tanke tillägnad min vän Lisa Svärd som för tillfället lämnats ensam på Rosendalsgymnasiet. Jag hoppas att allt blir bra för dig och att du skaffar dig en bunt nya vänner. Jag tror att det du väljer i slutändan kommer vara det rätta för dig och att du inte behöver några tidigare vänner för att trivas och kunna hitta rätt bland andra. Du ska se att du klarar dig utmärkt och att du får tre fantastiska år framför dig med nya, underbara vänner. All lycka till dig. Jag tänker på dig och jag vet inte varför, men jag kände mig bara tvungen att få det nerskrivet.

NV09

Just nu ser det ut att bli NV09 istället för NV09a. "Stor skillnad" tänker säkert ni. Men herregud vilken markant skillnad det är på rosendal och jensen! Idag har jag gått en kort dag, vilket jag i princip gör varje dag för att schemat är så gudomligt bra. Från nio till halv ett.

Imorn går jag från åtta till tio i tolv och efter det ska jag äta lite innan jag åker hem till Bälinge och hämtar Oliver på dagis. Sedan bär det av till familjen K.K för att passa barnen en stund. Det är faktiskt ganska roligt!

... Och just det. Fick lönebesked idag. 260 kronor, vilket är nästan ingenting, I know, men då har jag dock bara jobbat i fyra timmar. 65 kronor/h alltså. Det innebär att jag får 650 kronor nästa månad om det inte blir ännu mer jobb innan månadens slut. Jippie! 

I LOVE US

Efter skolan - närmare bestämt halv ett - kilade jag ner på stan för att möta upp Matilda. Väl där blev det en pratfylld och välbehövlig "kolla-på-kläder-runda".
Här är lite bilder från dagen: 

Tro't eller ej, men jag ser upp till den här klänningen. Den är sjukt cool! Linnet på bilden köpte Matilda för hundra kronor - den grisen.

Dessa byxor funderar jag också över. Eller egentligen är det leggings, men om jag skulle köpa dom skulle jag definitivt använda dom som byxor. Lite småsköna sådär!

... Och så framsidan. En aningens suddig bild. Ledsen för det.

Denna klänning i svart lade jag undan tills imorn. Vet ännu inte om jag ska köpa den eller inte. Behöver jag en klänning:
Nej. Är jag kär i den: Ja.

In black.

Ett litet sött, vitt, linne. Vill emma ha det?
Jahaadu! När jag tänker efter kanske jag borde gå på stan imorn med... Och för en gångs skull införskaffa mig något. Vill ni veta något roligt förresten, eller man kanske ska säga pinsamt? - När jag gick in i provhytten på weekday så hade jag 12 plagg med mig, 12 galgar. Hur fan lyckas jag? Ibland är jag bra otrolig!

ÖVERFLÖD

Så var man där igen. När man ställt klockan alldeles för tidigt för att man får någon konstig känsla av att man inte ska hinna annars. Med en kvarts extra tid innan bussen går tänkte jag skriva ett litet inlägg. Jag som sa att jag inte skulle åka till skolan idag, nej det var ju inte tänkt så. Nu tar jag ändå tio över åtta bussen in till jensen för att se hur det blir. Än vet jag inte då jag inte pratat med någon på skolan om det.
Va kul man kan ha med en webbkamera.

13-15 MINUTER

I väntan på att pastan ska koka klart så att jag kan börja äta så tänkte jag ge er en liten update. En troligttvis inte så stor en, men bättre än ingen.

Jag har egentligen ganska precis varit på Oskars fotbollssammandrag i Vattholma. Dock så jag bara två matcher varav dom vann den ena och förlorade den andra. Efter det åkte jag hem med farsan, jobbade det sista jag hade kvar av jobbet och övade lite på sången inför torsdag eftermiddag då jag ska till Bianca igen.
 
Nu har jag åtminstone jobbat klart - vilket jag själv anser är väldigt synd - och har nu sammanställt mina arbetstimmar. 10 stycken timmar blev det - hoppas dom är välbetalda också. Vi får allt ta och se vad jag får i timlön, konstigt nog så vet jag det inte än. Det har varit något jag varit mindre intresserad av att veta.

Nej nu piper det snart från spisen. Dags att äta lite pestopasta med tonfisk och keso. Keso till allt förstår ni!

THOUGHTS

Klumpen i magen sitter verkligen och skaver. Huvudet går på högvarv dygnet runt och jag kan aldrig riktigt slappna av. Det är så svårt, tankar.

Först och främst tänker jag inte åka till skolan på måndag, och som tur är har jag mina föräldrars fulla förståelse som stöd. Men sen då? Då måste jag ringa till Fyris och Jensen och höra vad som över huvud taget ens är aktuellt. Vem har sagt att det finns plats för mig? Sen måste jag överlägga - om jag otroligt nog får två alternativ att välja mellan - vilket gymnasium jag vill gå på.
Jag vill bara att det ska bli och kännas bättre än vad det gör nu. Det är ändå tre framtida år jag ska spendera på att plugga, så det är bäst att det blir bra från början.

... Och det faktum att min pojkvän är cirka 330 kilometer om inte mer härifrån hjälper inte det minsta. Det förvärrar bara sakerna ännu mer.


JOBBIG DAG


Nej, idag är inte en bokstavligt talat "jobbig dag", men en dag fylld av jobb. Jag har precis satt mig nere vid datan och börjat skriva pålprotokoll när jag upptäcker en massa fel - tråkigt nog. Vilket i sin tur har lett till en rad tankeställare och funderingar. Hur som helst så är det tur att jag har farsan som kan hjälpa mig, trots att även han undrar vad som egentligen har blivit fel. Nu verkar det åtminstone som att han har hittat felet. Dags att återgå till arbetsplatsen, med andra ord ... mitt kök

GYMNASIEÅNGEST

Matchen gick inge vidare bra. Förlust ... igen. Domaren var katastrofalt dålig, dock åt båda hållen, så det var inte därför vi förlorade om man säger så. Ullfors spelade helt enkelt ut oss med ett briljant passningsspel. Mer info en så har jag inte att delge er. 

För tillfället har jag sökt ett antal jobb och funderar titt som tätt över vilket gymnasium jag ska byta till. Fyris eller Jensen? Vi får se vad det blir... Om ni vet något bra/dåligt eller bara har allmän information om Fyrisskolan eller Jensen så får ni gärna slänga in en kommentar i kommentarsfältet nedan.

Matilda påpekar även att hon tycker att jag ska informera er om att hon är här, vilket hon för tillfället också är. Pillar i mitt hår gör hon också - Oh God! (Tolka det som ni vill).


Ungefär såhär ser det ut in real life.

Mer exakt såhär. HAHA!

FULLT ÖS

Bad update - I know! Jag har gått i skolan, tränat och jobbat. Nu är det match som står på schemat, mot Ullfors. Hej så länge!

TODAY


Tröja weekday, skor vagabond, armband olika, väska puccini, shorts weekday.


Såhär såg alltså jag ut idag, med en liten kavaj som värmde över axlarna också. Shortsen är på ett sätt nya och på ett annat sätt gamla. Nya för mig helt enkelt. Matilda kom och droppade av dom här i måndags efter träningen. Hon hade vuxit ur dom. Dock var dom fortfarande hela då, men visserligen aningen förstora för mig. Så jag gjorde om dom helt enkelt, och jag tycker ändå att jag lyckades ganska bra.


På eftermiddagen gräddade vi scones och själv gjorde jag en vanilj/citronkräm till måltiden. Som pricken över i:et åts det sedan med lite blåbärssylt.


... Och bara för att jag är så otroligt glad  idag för att skolan gick bra så bjuder jag på denna bild. Enjoy you people, ni missade i alla fall dräggelbilden på Matilda. Hot as hell! Haha. Men den får jag inte lägga ut för lilla fröken.

LÖÖÖÖV

Skola från nio till elva. Jihoo! Sitter just nu hemma hos fröken Lööv och har precit petat i mig lite att äta. Idag ska jag bara ta det lugnt och chilla - så skönt, så skönt! Dessutom har jag sökt ett antal jobb också. Toppen! Jag hoppas kunna erhålla ett jobb så snart som möjligt så det klirrar lite i kassan. Nej, nu är det dags för lite modetidningar. Se you!


FÖRLUST

Matchen gick riktigt kasst, vi förlorade med 2-1. Själv gjorde jag lyckligtvis målet, men särskilt mycket lycka blev det inte trots det, nej jag fick fundera över både min ena benhinna och en påbörjad sträckning i låret på vänster ben. Det innebar att det inte blev särskilt mycket spel för min del, då jag tråkigt nog fick väldigt ont. Suuuug!

BAD FEELING

Andra dagen avklarad, puh. Idag var verkligen ingen lyckad skoldag. Allt kändes bara så fel och det värsta är att jag inte kan sätta fingret på varför. Förmodligen för att jag inte har någon att umgås med och för att allt är så otroligt förvirrande. Vi startade dagen med lite ytterligare information, sedan fick vi ett prov eller diagnos eller vad man ska kalla det i Kemi (imorn väntar matten) som gick rätt så bra. Efter lunch så hade vi lite aktiviteter där min klass kammade hem segerkorgen efter tio klasskamraters tappra glassätande. Anyway, dagen är åtminstone avklarad nu och det tycker jag är jätteskönt.


Tio utvalda personer från klassen häver i sig glass medan vi övriga står och hejar på.
Just det, får inte glömma dagens citat som jag har för mig att Mohammed stod för: "Hörni, vem är reserv nu då? Tänk om någon skadar sig..." Haha!
 
Nu har jag precis laddat med lite mat inför kvällens match som spelas med Dam B mot Knivsta. Nu jävlar tar vi dom!

PASSION

Det var helt underbart att vara tillbaka hos Bianca. Direkt när jag träffade henne överrumplades jag av en värmande och välkomnande kram. Det kändes bara så bra! Väl inne i rummet - med Bianca bakom det lilla svarta pianot, mikrofonen i min darrande hand och mickstativet framför mina bara fötter - satte vi igång med att sjunga upp. Allt var verkligen perfekt, precis som alltid ... Och det faktum att mina kläder var smicksura pga regnet som öste ner utanför husväggarna spelade absolut inte någon roll, det glömde jag bort sekunden då jag öppnade munnen för att börja sjunga. 

De där trettio minutrarna försvann som i en våg och sedan var det roliga slut. Då var det bara att sätta på sig de blöta klackskorna igen och hasa sig ner till busshållsplatsen i spöregnet för att sedan ta sig hemåt. När jag tänker efter så är det här verkligen något jag brinner för, något jag kan tänka på som gör allt så mycket bättre när jag inte mår särskilt bra. Det här är något jag lever för, att få göra det jag verkligen älskar. Stå där och bara försvinna i musiken, i sången, i alla a:n och o:n som ska pressas ut genom strupen och näsan med hjälp av ett otroligt stöd från magen. Hur kan man älska något så mycket som jag älskar att sjunga?

DONT KNOW


... Och jag kan inte bestämma mig om jag ska behålla mitt nya linne eller inte! Fan va jobbigt. Har provat det med i princip allt i hela garderoben nu och det gjorde mig inte ett dugg klokare.

REFRESH

Efter skolan tog jag och Matilda en tur på stan innan det var dags för mig att fortsätta till min sångpedagog Bianca. På stan så kikade vi runt lite och träffade otroligt mycket "kändisar" - med andra ord folk som man känner igen. Roligt då jag inte sett vissa på otroligt länge! Efter en stund tog vi det även lugnt till lite mat och smoothies - det vanliga. Waynes och Panini.

Smaskig måltid.

Hur som helst så stötte jag på en riktig liten sötsak, som sedan låg i min inköpspåse. Vill ni se den? - Klart ni vill!


Här är då mitt nyinköpta, transparenta, vita linne för 200 kronor. Själv så absolut älskar jag det, men min morsa är tyvärr anti det då hon tycker att det är alldeles för tunnt ... och genomskinligt. Så nu har jag beslutsångest igen - ska jag behålla det eller ska jag lämna tillbaka det? 

Jag tycker inte det faktum att det är genomskinligt spelar särskilt stor roll, däremot att det är ett tunnt linne och att det snart är höst är en mycket större anledning till att lämna tillbaka det. Keep it or not?

NV09A

... Och så var plugget igång. Än så länge verkar jag fått en bra klass, bra lärare och ett ändå helt okej schema. Idag gick vi till tolvtiden - det blev mestadels information och presentationer inför varandra. Imorn börjar jag klockan nio. Då blir det lite ytterligare information i form av ännu mer papper och så ska det även bli lite roliga aktiviteter för oss ettor så att vi ska kunna lära känna varandra lite bättre.


Såhär såg jag ut idag.
Plus en väska, ett par skor och min nya kavaj.

SKOLSTART


Skolan drar igång imorn. Jag kan fortfarande inte förstå att lilla jag ska börja på gymnasiet. Så stor är jag väl ändå inte? Åtminstone så känner jag mig fortfarande som en liten plutt - kanske är det å andra sidan något positivt.

Nu när jag tänker efter är jag faktiskt väldigt nervös. Det känns bra, men nervöst. Förmodligen kommer allt släppa bara efter första dagen, men det är dom där enstaka timmarna vi kommer spendera med varandra imorn som jag tror kommer vara svårast och mest nervösa.


Efter skolan - cirka 12.30 - tar jag mig ner på stan och träffar Matilda. Sedan är det äntligen - och då menar jag äntligen - dags att åka tillbaka till min sångpedagog Bianca. Hur bra låter inte det? Åh vad jag längtar!

INFÖR SKOLAN


Eftersom både jag och min åttaåriga bror Oskar börjar skolan imorn så tyckte vi att det var dags att åka till stan och skaffa oss lite nya saker till plugget. Egentligen saker till honom. Så vi tog en sväng till stan och köpte en mapp med dödskalletryck och en svart medelstor väska som  han ska få använda imorn. Sedan gick vi även förbi Panini och köpte med en pizza till Oskar.

Väl hemma så har jag klippt hans hår och snart är det dags för mig att börja fixa och dona inför morgondagen. Kolla upp klädsel och lite sådant smått och gott. Tänkte även ge mina "my little pony- lila" tånaglar en ny look. Ikväll är det fotbollsträning som står på schemat.

Egentligen skulle jag även få ett phonecall från min älskling ikväll, men efter att ha vaknat i morse fick jag ett sms där det stod "Jag kommer troligtvis inte kunna ringa ikväll. De skickar ut oss nu på en gång, vi packar och sedan åker vi. Med övernattning."
Jahapp, där var den lyckan över telefonsamtalet bortblåst.

KUBBMÄSTERSKAPEN

Shit också, vi förlorade finalen. Aja, ingenting att deppa över, vi gjorde en bra match som tog cirka en timme (vilket jag personligen tycker är väldigt länge). För eran skull tänkte jag lägga upp lite bilder från gårdagen. Monica stod till största delen för hejarklacken, men även för fotograferingen.


Laget vi startade turneringen med ...

... Och laget vi avslutade turneringen med.

Finalmotståndarlaget.

I väntan på att våra kubbpinnar ska komma kastandes från andra sidan.

En liten del av publiken.

Isabel är på väg att kasta ner klossen.

I väntan på prisutdelningen. Trots att vi slutade på andra plats blev vi en marabouchoklad och en vattenflaska från cykel- & skidstället rikare.

HE'S GONE

Hemvägen var jobbigast, inte minst för att den otroligt starka vinden förmodligen hade planerat att blåsa bort mig, utan för att det verkligen kändes som ett "sista farväl" när jag lämnade honom på garageuppfarten. Jag vet inte vad jag ska skriva, jag är fullkomligt uttömd på ord just nu (trots att jag knappt sagt ett ord sedan jag kom in genom dörren här hemma). Fan också, fan, fan, fan.


... Och jag antar att det inte är någon mening med att försöka somna om, trots att jag somnade sent igår och att ögonen hänger ner till axlarna på mig. Det vore nästan värdelöst att ens försöka. Jag måste sjunga, gå ut och ryta i allt vad jag har. Det får bli senare, avreagera mig lite, fylla på med ny syrerik luft att andas och stöta bort det grå-svarta molnet som just har fyllt lungorna.

LOOSERGÄNGET? NEHEDU!


Klockan stod på nio i morse. Dags att fixa iordning sig - eller egentligen bara äta frukost, klä på sig och borsta tänderna - och sedan åka till B-planen där det idag var kubbturnering. Här om dagen kom min kära vän Emma Smith på att hon tyckte vi skulle anmäla ett lag, vilket vi sedan även gjorde. "Emmas gäng" - som Emmas farsa döpt vårat lag till - bestod av mig, Emma, Pelle och Isabel och senare - när Isabel skulle bort - även Tove (Pelles kusin om jag inte är helt ute och cyklar).

Hur som helst. Väl vid planerna klockan kvart i tio funderade vi över om vi inte skulle byta namn till "Loosergänget" vilket sedan ändå aldrig blev av... Och tur var väl det då vi kammade hem gruppsegern och gick vidare till Seniorkubben, där vi i sin tur slogs ut efter två matcher av ett gäng öldrickande Björklingespelare.

Nu är det så att det är juniorfinal klockan sex ikväll, vilket innebär att vi ska möta det andra vinnande laget. Nu jävlar ska "Emmas gäng" kämpa för segern! Så jag antar att det blir till att snygga till sig lite inför the big final (och även eftersom att det kommer besök hela vägen från texas).

Snart kommer Pelle och då ska jag förse han med ett Emmaluktande klädesplagg och lite bilder som han kan ta med sig när han flyttar imorn. Allt för att förhoppningsvis kunna dämpa saknaden av varandra, vilket ändå kommer gå käpprätt åt helvetet. Positivt Emma, positivt.

THE ISLAND


Igår kväll efter min fotbollsträning tog jag cykeln direkt hem till Pelle. Väl där hoppade jag in i duschen innan vi tog oss ner till tevesoffan och kollade på film. Denna gång blev det The Island som gick av stapeln klockan nio på kanal 5. Den var faktiskt rätt bra. Lite konstig i mellanåt, men annars bra. 

 Efter filmen spenderade jag sedan min sista natt på jag vet inte hur länge än, hemma hos familjen Skogsberg. Halvvaken för det mesta, precis som vanligt.

PW

Jag och Matilda har precis kollat klart på Pretty woman. Sevärd film må jag säga - otroligt bra! Det var allt för länge sedan jag såg den sist. Nu är det dax att baka två kladdkakor tills imorn då vi får gäster från Usa - Texas. Bäst att göra dom smarriga!

Ikväll åker jag till Pelle och övernattar min sista natt där innan han drar iväg till Ånge för att studera där i tre år. Snyft. Dock kommer han packa ner sina elektroniska saker ikväll, så förmodligen blir det ingen vidare uppdatering. Imorn bitti spelar vi kubbturnering tillsammans med Emma och Isabel. Fan va vi ska äga!

Lovar er uppdates så snart som möjligt! Ha en skön helg tillsvidare. 

RÖDSPÄTTA

Först köpte farsan hem en spikmatta med medellånga "spikar", som jag inte ens hann prova innan han lämnade tillbaka den igen. Nyligen kom det hem en ny spikmatta till oss på posten som då skulle ha längre och hårdare spikar.

Idag har jag provlegat en stund på dessa spikar och visserligen är det skönt. Men jädrar vad röd jag såg att jag var om ryggen när jag klev upp igen. Ännu kan jag inte riktigt bestämma mig om den är skön eller bara besvärande. Dok sägs den ju ha sina positiva effekter.

Har ni provat spikmatta? Och vad tycker ni om dom - Skönt eller obehagligt?

MORGONENS SKRATT

Godmorgon på alla morgonläsare!
I morse vaknade jag rätt så tidigt, gick upp, åt frukost. Sedan hörde jag lillebrorsan ropa från morsans och farsans sovrum. "Emmaaa, koom!". Självklart undrade jag vad han ville då jag satt mitt uppe i frukosten. "Kom bara, jag sitter fast". Så blev det en aning komplicerat att komma på vad han hade gjort. Det slutade med att jag gick in i rummet och där låg han, invirad i täcket och utan några som helst möjligheter att ta sig loss.

Fråga inte mig: Men hur fan kan man fastna i sitt egna täcke? Så väl att man inte kan ta sig ur själv... Det är nog bara Oskar som är kapabel till det.


CLOSEUP

Lyckad fläta på första försöket.

Innan jag lägger mig tänkte jag bara slänga in två bilder på min frisyr jag - otroligt nog - lyckades göra helt på egen hand idag. En utåtbakad fläta blev det innan jag stack iväg till bussen som körde mig till fyrishov. Väl på fyrishov träffade jag Pelle, simmade lite och bubblade bubbelpool - urskönt! Nu var det ju så att jag skulle sova också. Jag är helt slut. Godnatt!

VS

Hej på er! Idag började panikångesten över gymnasiet, otroligt att den ändå kom så sent. Som dom flesta redan vet så har jag valt Rosendal. Under en tid har jag röjt undan alla tvivel oh tänkt "skitsamma, det blir säkert bra". Men nu på senare tiden har jag funderat mer och mer över om jag verkligen gjort rätt.

Egentligen hann jag aldrig riktigt välja ordentligt, då jag inte var säker på vad jag ville när det preliminära valet var. Nu i efterhand har jag kommit på att jag kanske hellre vill gå på Jensen. Jag har varit på deras öppet hus och så och det enda som egentligen störde mig var att man hörde ljudet från tågen utifrån - men nu ska de byta lokaler minsann. Fan vad dom ska göra det svårt för mig!

Så nu sitter jag här och har precis pratat med rektorn på Jensen (som sagt att det går jättebra för mig att byta dit om jag vill). Beslutsångest igen. Rosendal nv vs Jensen nv. Dags att göra en för- och nackdelslista innan jag pratar ordentligen med morsan och farsan.

Oj, det här kanske kom oväntat för er. Det gjorde det nästan för mig med. Men jag och min far har haft enstaka konversationer och diskussioner om just detta. Vi får se hur det blir i slutändan. Jag hoppas att jag väljer rätt!


Nu har jag mycket att tänka på.

VINST

Det är så skönt att vara igång med fotbollen igen - så skönt! Idag hade jag match med Bälinges A-lag. Otroligt nog fick jag till och med tillhöra start elvan. Kul! Matchen gick faktiskt bra (det är så skönt att för en gångs skull känna sig helt okej med sin prestation ute på planen). Resultatet blev 4-2 till oss efter en ganska lång period av oroligheter. Hur som helst så var vi starkast i slutet och det visade sig lyckligt nog!

SÅ KAN DET GÅ

Det är precis sådana här människor som gör att man inte vill fortsätta med det man älskar och gör endast för att man tycker att det är så otroligt roligt.
 
Anonym om For you:
Ton döva fan, sjung med halsen inte med näsan
hur jävla enkelt som helst att sjunga som dig
SOM EN ANKA.

För att svara på kommentaren:
Det krävdes en hel del för mig att lägga ut det där klippet i bloggen. Självklart accepterar jag och har full förståelse för att människor inte gillar min sångröst, jag menar ... jag är ju inte direkt jesus. Men att människor som denna har lust att spendera sin tid på sådana här tråkiga saker tycker jag är synd. Ärligt talat så tycker jag synd om dig om du verkligen inte har något bättre för dig än att tracka ner på människor som gör sig så sårbara, som jag ändå gjorde mig när jag laddade upp klippet. Men vet du vad? Vad du tycker säger mig inte ett skit då jag har sett dina tidigare kommentarer och vet vem du är. Det är bara sorgligt.

Quack, quack /Ankan

YOU MAKE ME HAPPY

Åh tack kära ni för alla vackra ord ni gett mig för sången. Här trodde jag att jag skulle bli totalt ratad! Ni ska veta att det är hur skönt som helst att ni har varit positiva till det och inte tvärt om, jag menar speciellt när jag var väldigt osäker på om jag skulle lägga upp det eller ej.

Ja, det var väl i princip bara det jag skulle skriva i detta inlägg. Nu är det dags för fotbollsträning. Here we go!


SHOPPING

Woho! Hemma från en otroligt rolig och välfylld dag i Uppsala. Klev upp åtta i morse för att hinna med niobussen till sjukhuset där det var dags för ett besök. Efter sjukhuset pallrade jag och Matilda oss ner på stan och satte igång klädesspaningen. Man vill ju ha lite nytt tills skolan börjar - inte sant? Här kommer lite pics;

I dessa kläder vandrade vi mot bussen. Själv har jag på mig svarta höga shorts från gina, blus från hm, väska från puccini, skor från skopunkten, nitarmband från vr och brillor från öland. Matilda bar linne från weekday, kofta från monki, brillor från stadium, väska från bianco. Skor/shorts vet jag inte.

Jag sa ju att vi var taggade. Eller det kanske jag inte gjorde ... men det var vi!

Gaaah! Me like!

Linnet ovan köpte Matilda för 88 kronor. 75% rea. Shortsen är fortfarande ett mysterium.

Allt från weekday.

I'm inlove!

Rosett a la monki.

Vi drack smoothie till lunch. Jag en jordgubb/passionssmoothie och Matilda en hallon/mangosmoothie. Mumma! Vi gik även förbi Panini så Matilda kunde få sin älskade bruschetta.

Linne från monki. Matchade både Matildas shorts och den svarta skinnkjolen jag hittade på monki.

Klänning från monki.

Matilda provar inne på weekday. Kolla smilet!

Denna kavaj blev min för 250 kronor. Hm:s varnavdelning. Tur att jag fortfarande är en liten skit!

Hur som helst så köpte jag kavajen på bilden ovan, en mascara, borttagningsmedel och ett par trosor. Matilda köpte t-shirten från weekday, två par trosor och en body lotion. Nice!

FOR YOU

Var inte så hårda mot mig. Matilda har helt enkelt spelat in mig med min kamera. Helt oredigerat och på första försöket eller vad man ska säga. Mer naturligt kan det väl inte bli antar jag. Men var inte hårda mot mig - det krävdes jävligt mycket mod till att göra det som jag om några sekunder tänker göra - lägga upp ljudet dvs. Nu har ni i alla fall fått höra hur det - eller man kanske ska säga "jag" - låter. Hoppas ni gillar't! Och just det - jag har inget papper eller så med text så ibland kan det låta lite mumligt för att jag inte kommer på orden, och vissa ord stämmer inte ens. Improvisation till högsta grad.

 
The Climb - Matildas emmasjungande favoritlåt.

FOTBOLL


Matchen gick sådär. Vi förlorade med 5-4, men vi spelade sjuhelvetets bra de tio sista minutrarna. Det känns så otroligt konstigt när folk betalar inträde för att se matchen och när det står små flickor som bollmajor åt en. Otroligt! Roligt var det i alla fall. Jag fick mycket mer speltid än jag kunnat hoppats på. Inte mycket tid alls på bänken. Imorn är det träning igen. Lugn förmodar jag. Roligt!

EFTERFRÅGAN


Nu har jag funderat över den där avslutningsvideon i en evighet. Kommit fram till att jag inte tänker lägga upp den har jag också gjort. Däremot har Matilda tjatat och tjatat om att jag hon ska få spela in mig när jag sjunger som jag sedan kan lägga upp på bloggen istället. Nu har hon fått gjort det, men jag är osäker på om jag verkligen borde lägga upp den då det kan tas som kaxigt eller vad man ska säga. Tänkte bara höra om det är någon som verkligen vill lyssna (?), annars vore det ju verkligen helt i onödan.

ICKESOLANDE

Hej på er! Sitter på övervåningen med Matilda. Vi har precis kört en omgång Mahjong. Det blir inget bad idag, vi bestämde oss för att hoppa över det trots allt. Tänkte spara lite på "svettet" tills fotbollsmatchen ikväll. Det kan som sagt behövas! Nu ska vi lägga oss nere i källarn och kolla på Mean Girls - Long time no see. Later.

SOUNDTRACK

Nu har den satt sig på huvudet. Pelle "visade mig den" igår och nu är jag stuck.
 
Evanescence - My immortal

PIGG

Klockan är kvart i tolv. Varför sitter jag här? Precis hemkommen från Pelle, tänk att han åker om en vecka, det känns helt sjukt när jag tänker efter. Jag borde inte tänka efter, det gör det så mycket mer komplicerat än vad det redan är.
Anyway ... Vi hann så mycket som att kolla på Fantastic 4 innan jag tog cykeln hem. Och nu sitter jag här i min ensamhet på övervåningen och funderar över morgondagen. Det kanske blir så att jag drar med några vänner och badar - vi får se. Vädret är enligt mig faktiskt ganska avgörande. Godnatt.


"Jag vill bara vara nära, ha dig nära. Jämt och ständigt - föralltid"
Boken - 29 Juli

ANSWERS

Här kommer svaren på frågorna;

Hur gammal är du? Jag är 16 år och 3 månader.
Hur länge har du bloggat? Oh, jag vet faktiskt inte riktigt. Jag skapade blogg för ganska länge sedan, men den raderade jag för att jag inte orkade hålla igång uppdateringarna. Sen kom såklart suget tillbaka - som för alla andra som slutar blogga i princip. Denna blogg har jag haft sedan Mars 2009.
Vad tycker du mest om att blogga om? Hmm, måste nog säga att det är roligast att både lägga upp bilder och kolla på bilder (om man är läsaren). För övrigt gillar jag bara att skriva, så vad som helst bara jag får skriva!
Vad är det första du tänker på när du vaknar? Först kommer jag på att det snart är dags för frukost, efter det önskar jag att jag snabbt kunde somna om och dröja på det hela ett tag.
Vad gör du oftast när det regnar? Sitter vid datan. Regnet brukar dock inte alltid hålla mig inomhus. Jag rent ut sagt älskar att gå ut med hunden om man är väl förberedd på att det regnar ute. På med gummistövlar, regnjacka och ett par mjukisbyxor, mysigare kan det inte bli!
Har du någongång känt att pelle ska börja gilla någon annan? Nja, den frågan var lite svår! Ibland får jag "varför-skulle-han-som-är-så-underbar-vilja-vara-tillsammans-med-mig-känslan", men samtidigt så känner jag inte då att han skulle börja gilla någon annan, utan bara att han inte borde gilla mig för att han förtjänar så mycket bättre. Mycket tror jag är för att han alltid säger att det är antingen mig eller ingen, att om det tar slut så kommer han strunta i kärleken för gott. Hur mycket sanning det ligger i det har jag svårt att avgöra, men jag tror på honom.
Vad är det bästa du vet och varför? Det varierar väl antar jag. Just nu är det solklart Pelle och Matilda. För att dom står mig så nära och tar så väl hand om mig (trots att dom inte behöver). Dom vill mitt absoluta bästa och det är ömsesidigt!
Om du bara fick läsa en blogg, vilken skulle det då vara och varför? Den första bloggen som dök upp i huvudet på mig var fanvadlaotch för att den är så sjukt skön! Varje gång jag läser den så sitter jag typ med tårar i ögonen för att tjejerna bakom datorerna skriver så sjukt roligt. Den må inte vara så seriös, men jäädrans va rolig! Keep up the good work girls!
Favorit godis? Jag har inte ätit godis på över tre år nu. Men jag brukade gilla lakrits. Har aldrig gillat fruktgodis - Blä!
Vad tycker du om min blogg? Till dig som skrivit frågan: Jag brukar inte läsa din blogg så jag vet inte.
Varför skryter du om din anorexi? Oj, vad ska jag svara på denna fråga (?). Jag kan åtminstone säga såhär: Jag anser verkligen inte att jag skryter om min anorexi. Det/den är absolut ingenting som jag är stolt över, men jag tycker å andra sidan absolut inte att jag ska låtsas som om den aldrig funnits eller finns i mitt liv. Det vore en stor lögn. Jag tror att det bästa helt enkelt är att vara öppen med det hela och skriva vad jag känner för. Sen hur mycket ni vill läsa är upp till er. Sen att jag har klarat mig igenom så pass mycket som jag ändå har gjort tycker jag är starkt av mig. Kalla det skryt om ni vill, men jag är endast ärlig.
Hur många läsare har du per dag? Det är väldigt varierande, men säg mellan 60 och 110.
Du är stolt över din kropp och ditt utseende va? Det finns inte en enda människa som kan svara ja eller nej på den frågan. Hur dåligt självförtroende man än har så känner sig alla fina ibland... Och hur bra självförtroende man än har så känner även alla sig fula ibland. Stolt är verkligen fel ord, men jo, ibland gillar jag hur jag ser ut - ungefär lika ofta som jag ogillar hur jag ser ut. Det är till och från. Det beror på vad det handlar om - magen och brösten gillar jag i princip aldrig, resterande är det oftast inget fel på, så det går gott och väl att leva med!
Hur kan du lägga upp bikinibilder och bilder då du är osminkad om du inte är nöjd med din kropp? Ärligt talat, jag bryr mig inte om vad andra människor tycker om hur jag ser ut när jag är osminkad eller har bikini på mig. Så länge jag själv "är nöjd" (eller vad man ska säga) så spelar det ingen roll för mig vad ni andra tycker. Sen har det också stor betydelse vad Pelle tycker, men han påstår ju aldrig att något är fel (vilket jag inte alltid är beredd att instämma med).
Tar du några mediciner? Isåfall vilka? Varje morgon dricker jag "Laktulos meda" som är ett tarmreglerande medel. Den ska i sin tur hjälpa min mage att gå igång som i princip inte fungerar annars. "Lergigan" som är en ångestdämpande medicin ska jag äta innan varje lunch och middag, men den blir jag så otroligt trött och yr i bollen av att jag ställt den åt sidan. Nu tar jag den endast om jag känner att jag absolut måste. Den fungerar i princip så att jag somnar eller blir helt borta, svarar på helt fel saker och tror att folk säger något annat än vad dom egentligen gör. Konstig medicin!
Varför tycker du att de är töntigt att festa? Jag menar hur kan du säga de, när du själv aldrig varit på någon? För det första ... Jo jag har varit på en fest, så jag vet. För det andra ... Jag har aldrig sagt att det är töntigt. För det tredje ... Jag ska aldrig bli en sådan som börjar dricka och gå på fjortispartyn där folk gör både det ena och det tredje. Jag håller mig mycket hellre hemma och gör något vettigare. Helt enkelt så ser jag inte det roliga i just sådana fester. Men jag hackar inte heller ner på folk som gillar att festa. Kul för dom - ingenting för mig.
Vilket gymnasie ska du börja på? Rosendal
Hur länge har du och Pelle varit tillsammans? Åtta och en halv månad.
Vem är din bästa vän? Matilda utan tvekan!
Har du & pelle haft sex? Någon har fortfarande inte gett upp hoppet om att jag ska svara på den frågan. Jag säger bara "Lägg ner nu! Jag kommer inte besvara den frågan hur många gånger ni än ställer den."

KVALITETSTID

Hemma! Det är hur skönt som helst. Pelle är här, vi har lagat tacos och gått ut med hunden än så länge. Snart ska vi ta en kall dusch - Gud va skönt! Lovar att svara på frågorna i frågestunden så snabbt som möjligt! Nu är det kvalitetstid med min pojkvän som gäller. Jag ska ta vara på varje sekund jag har kvar med honom här i kära Uppsala. Prio nummer ett som ni kanske förstår eftersom han åker om en vecka.

JODÅ, LITE BRUNARE


Efter en vecka på Böda Sand sitter vi nu i bilen påväg hem till Uppsala. Här ovan ser ni en före/efter-bild. Det är tur att solen gjort sitt.

SÖRJA


Baywaaaaatch!

Familypicture.

Marie och Mats på restaurangen.

Malin (Matildas syster för alla som inte förstått det än).

Lilla sjöjungfrun.

NAKENFISARNA


Bild från gårdagen då det var restaurangätande som stod på kvällsschemat.

Tja, precis kommit in från solen. Helt slut, brända som få. Jag har hört att ni också har det bra - åtminstone i vackra Uppsala. Nu ligger vi här - jag och Matilda - helt nakna under täcket och beklagar oss över våra brända områden i lilla stugan här på Öland. Som tur är så är vi ensamma här än så länge! ... Och Matilda insisterar just nu på att jag ska skriva att det inte är något äckel med i själva nakenheten.

Idag är det ju då våran sista kväll här på Öland - sorgligt nog. Själv tycker jag ändå att det ska bli ganska skönt att få komma hem. Tillbaka till "det normala" igen.

Kvällen verkar bestå av duschande, minigolfspelande, ätande, packande och hårtvättande (vi har inte tvättat håret på hela veckan). Later.

... Och just det, det är något seriöst fel med datan som gör att texten står i sidan. Det är ingen dikt - jag lovar!


9 TO 5

Om mitt jobb vore att sola så skulle jag verkligen kunna säga "working nine to five". Dock är det sorgligt nog inte så, men just nu så skulle man väl kunna påstå det.

Idag har jag solat från nio till fem. Hunnit bränna mig också - självklart! Lilla "kräftemma" som inte vill bli brun utan hellre röd. Nu väntar solfrossa, den har redan börjat kan jag berätta för er. Det är kallt. Nej jag menar nog KALLT. Ikväll, eller snarare sagt nu ska vi åka och äta middag på restaurang. Ännu okänt vilken. Vi får se vad det blir. Hörs imorn, om ni har tur kanske tillochmed ikväll. /Kräftstjärten


HEY SEXY THING

Lekte lite med kameran bara. Ni kommer förstå varför jag döpt inlägget till "Hey sexy thing".

Som förberedelse inför denna otroliga fotosession tänkte jag att ni bara måste se denna otroligt vackra frisyrduo med dess underbara modeller!

Hand i hand.

Lägg märke till våra ständiga leenden.

Jump baby, jump! Haha, the face!

Jag sa ju att livet leker här på Öland.

HA-HA-HA-HA-HA-HA!

Oooh, skills då!

... Det var jag inte ensam om dock.

Nu börjar vi snacka riktigt snygga grejer här!

HAPPYFACES!

Yeah suckers! Here she is! Da MAAAAAAAAAN.

Jag ser ut som en jädra viting brevid Matilda - men hörni, jag har faktiskt också blivit brun! Låt er inte luras av bilden, trots att Matilda ser ut som en bajskorv och jag menar det. B-A-J-S-K-O-O-O-O-R-V!

BABYBOY


Jag känner världens största bebis. Han heter Mats Lööv och är 49 år - ligger i solen och sover med kepan på, dreglandes över tummen. Där fick du allt Marre!

Matilda ville visa hur det ser ut här på Öland så hon tog sig en fotorunda. Här är då själva stranden...

... Och här är lilla "gropen" som vi ligger och steker i.

Ohlala. Hotdog!

Dagens kap. Dessa blev mina för 50 spänn.

Okej, för att berätta lite om dagen. Gick upp, tog en springtur, kollade på film (åtminstone en bit), gick till stranden, åt lunch, gick till stranden, sola på nudiststranden - tro't eller ej (dra inga förhastade slutsatser av det nu! Innan ni vet något alltså), gick tillbaka till vanliga "gropen" och solade, hem och duschade, gick till affärn, köpte brillor och åt sedan grillat till middag. Nu är det snart dags för resterande filmen. Först  en smaskig bilduppdatering åt er mates!

TRÄNING

Uppgång klockan 8. Frukost, sedan cirka 6 km springning, hårt styrkepass och stretching.


Bilder tagna igår på stranden efter gårdagens träningspass.

Nu ska jag och Matilda kolla på "Sweet Home Alabama" här i lillstugan och sedan springa iväg och köpa mig ett par schysta brillor för 50 kronor. Niceprice! Later.

SOLUPPGÅNG

I morse stod väckarklockan på 05.00. När den ringde var det dags att klä på sig mjukiskläderna och väcka Matilda. Ni förstår ... det var dags att beskåda soluppgången.


DAGEN I BILDER


Solning på stranden med lite "fredagläsning".

Marie och Mats sitter i solstolarna.

Springer mot stranden.


Mallan och Marre.

Solning.

Kallt i vattnet.

Mallan, jag och Marre.

På Malins begäran har vi hållt på med lite extra styrka också. Igår blev det träning för rumpa/ benen, idag magen/ryggen. Ursäkta den otroligt usla matchningen på kläderna. Men här gäller det inte att klä sig snyggt - endast bekvämt! Utfallssteg.

LARVERNA LEVER SINA LIV

Hej på er! Livet leker här på Öland. Idag har vi beskådat en larvparad. Med andra ord en hur lång rad som helst med larver som skulle ut och vandre tillsammans. Larvigt va? I morse klev vi upp tidigt och tog oss en springtur på stranden precis som igår. Den avslutades med ett dopp i havet med kläderna på. 

Egentligen har vi inte gjort mycket mer än att sola och bada idag. Löst lite korsord och spelat lite strandtennis har vi också hunnit med. Matilda har skapat en brun ring mellan brösten pga att hennes bikiniöverdel har en guldring i mitten. The ring. För övrigt är jag och Matilda största atomen ever - fullkomligt odelbara. Kommer lite bilder efter middagen, nu är det dags för grillat. Entrecote med potatis - Mumma!


The big atom.

DESSERT


Nu har dom gjort chokladgodis av både Edward och hans Bella. Finns att köpa i butik för endast tio kronor - dock inte i Sverige än. Hur som helst, för alla er som är tokiga i Edward går det nu att bokstavligt talat ta sig en mumsbit av honom. Så nu kan alla få sig en egen liten R.P!


SAY WHAT YOU NEED TO SAY


Strandklädd.

Matilda på väg till stranden. Vr och boken "Medmänniskor" i högsta hugg.

Mm, tro mig, det här är livet!

Johnny steker lite.

Bikini från Hm - Matildas bikiniöverdel och mina bikinitrosor. Redo för sol och bad.

Wihoo. Kolla matchningen. Jag svarta trosor med blommig överdel och Matilda tvärtom.

KLÄTTERAPA


Lite problem med att klättra upp i sängen.

Gårdagens kväll spenderades inomhus i våran bokstavligt talat lilla stuga. Vi löste bland annat lite korsord och hörde våran operasångare till granne sjunga och spela gitarr. I morse gick Matilda och jag upp kvart över åtta för att äta frukost och sedan ta en trettiominutersrunda joggandes på stranden. Efter det tog vi ett välbehövligt styrkepass. På bilden ser ni mitt tappra försök att komma upp i sängen - inte det lättaste kan jag lova!

RANDOM


Bilden på mitt smink från Make Up Store som jag fick efter att ha samlat ihop 9 stycken FUN Light-koder. Mobba mig, men det var värt det! En rouge, en twinkel ögonskugga och en ögonpenna. Dock kommer jag bara ha användning för rougen, men så värt!


Tror jag nämnde förut att jag renoverade Oskars rum... Anyway, så här blev det i slutändan. Allt är i princip nytt förutom golvet och väggarna. Tänkte bara ge er en liten inblick i hur det blev.

24 GRADER OCH STRÅLANDE SOL

Bilen rullade upp på Böda sands campingparkering klockan halv fem. Det här är vad vi har gjort sedan vi kom fram för några timmar sedan.

Som ni ser på bilderna har vi mestadels legat och solat. Tagit ett första dopp har vi också gjort! Efter solningen tog vi oss till stugan igen och fick grillat till middag.

Hoppas ni njuter av the upload. Ni får mer bilder ju mer tiden går vet ni. Glöm inte bort att ställa frågor i frågestunden gullungar.

DU FRÅGAR JAG SVARAR

Eftersom att mina besökarsiffror ökat med cirka 100 procent så tänkte jag att det otroligt nog var dags för en frågestund ... igen. Jag vet, det var inte alls länge sedan nu, men eftersom att jag inte blir så fruktansvärt aktiv denna vecka så tänkte jag att ni kunde få vara det istället.

Så varsegod: Ni frågar, jag svarar!

P.S
Matilda och Malin hälsar att det ä fri tillgång att även rota i deras privatliv. Så passa på nu mates! Dvs, ni får även fråga frågor till Matilda och Malin om ni så skulle vilja det. D.S

TRÄNGSELSKATT

Sitter just nu i baksätet i familjen Löövs Audi påväg till Öland. Vi sitter här bak och trängs - jag, Matilda och Malin. Leker lekar gör vi också. Matilda tycks vinna och hon är en jädra baddare på att gissa personer. Både Harry Potter och Nalle Puh har hon klurat ut än (vi kör en sådan där lek när man ska tänka på en person och de andra ska försöka komma på vem det är genom ja/nej-frågor). 


Hur som helst, jag vet inte hur mycket information jag kommer kunna dela med mig av denna vecka. Vad jag vet är dock att vi har fri tillgång till trådlöst internet och att jag (smart nog) tagit med mig min kamera och usb-sladden. Ni hör mer från mig senare. Later. 

RSS 2.0