SENCE OF ELATION

Börjar skolan klockan 13.45 och har bara en lektion i drygt en timme. Efter det ska jag plugga fysik i två timmar innan det blir träning tillsammans med Majken. Troligtvis spinning. Nu ligger jag i sängen och fördröjer tiden med gårdagens idolavsnitt. Ganska fin onsdag ändå.

LONDON CALLING

Lyssnar på The Caesars och drömmer mig bort till London efter en intensiv repning. Jag har ikväll sjungit med fantastiskt musikaliska människor. Trummor, bas, gitarr, piano och två "lead-singers" - mer än det behövs inte (förutom lite hörlurar, förstärkare och ett garage att få skrika lite i). Snart väntar en spelning, vilket känns både nervöst och roligt, mest roligt.

Annars då? Jo idag har vi minsann slagit till på en resa till London (ÄNTLIGEN!!). Åh, det känns så fruktansvärt bra! Jag som har haft världens sug efter att få åka till London. Det känns bra att det blir av. Drar nästa onsdag.

Nu är klockan snart 12 och jag kan inte gå och lägga mig förns jag har kollat lite på The Big Bang Theory. Men hörni imorn... då får jag minsann sova ut. Thank God (behövligt)! Sleep tight ni andra där ute.

MINA NYASTE MOBILBILDER


Den här sinnessjukt fina bilden är ett resultat från vår bildlektion i måndags. Jossan har lyckats fånga i princip allt.
Såhär har jag spenderat 4,5h av min kväll. En bättre kväll i mitt liv.  

Den här tycker jag bara är roligt. Jag vet, så otroligt torr humor så det finns inte.

Världens godaste. Hemmagjord morotssoppa gjord på bara morötter och en klick chili-creme fräsch.

Det i princip bästa jag någonsin skissat i hela mitt liv. Lite smått stolt (och enormt förvånad) över migsjälv.

På en engelskalektion med Moa.


THOSE SCHOOL UNIFORMS MADE A JOKE OF ME AND YOU

1. Jag fick inte jobbet på Weekday. Tråkigt men sant, så kan det vara. Men det kändes ändå helt okej när mailet damp ner i inkorgen nu på kvällskvisten. Jag har andra saker att se fram emot.

2. Är mitt uppe i att boka en resa till London nästa vecka med Sandra och efter många om och men även Matilda. Åh så fantastiskt. Behöver ett break, lite ny inspiration och fina britter med brunt lockigt hår att fästa ögonen vid.

3. The Big Bang Theory äger. Så himla fantastiskt roligt. Som den lilla naturnörden jag är, passar detta humoristiska program mig perfekt.

4. Gick på spinning idag vilket resulterade i att jag gjorde av med på tok för mycket mer vätska än vad jag fick i mig. Produkten: en ihållande huvudvärk som fick halvbotas med en kvällspromenad med Emil.

(hope you like it JJ)

RSS 2.0