PARGA; DEL 3


Det växte fina citronbuskar överallt.
Till frukost fick vi bland annat omelett direkt ifrån stekpannan, med tomat- och gurkskivor som smakade så himla mycket.
Första middagen.
Finmiddag på restaurang Kastro som slutade med "Kastro special" som ni kan se på bilden. Utsikten var helt fantastisk och det faktum att vi fick betala 250 kronor ivar för denna middag när vi alla andra middagar betalat under hundra gjorde ingenting. Dessutom var servitören snygg och gick bra att flörta med. Värt pengarna alla gånger!
Bröd med vitlöks- och olivsmör.
Vi drog en Banana split på vår favoritrestaurang Gemini.
Efter att ha stannat allt för länge på Gemini fick vi in dessa avskyvärda drinkar (gratis). BLÄÄÄÄÄ! Fyfan. Vi pinade oss igenom dessa drinkar av artighet. Men någon gång ska man väl göra det också.
Flörtade med en kille på Blue Bar som vi sedan köpte fruktdrinkar av (utan alkohol) när vi insett att dom inte hade glass, vilket var vad vi egentligen var ute efter.

Vi har helt enkelt ätit gott också. Det har varit otroligt billigt att äta, vilket man inte tackar nej till. Middagstiden blev även tiden då alla flörtningar skedde, vilket gjorde det redan goda ännu godare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0