BEFORE HE LEAVS

Hej alla mina (förhoppningsvis glada) läsare! Idag är det dagen D. Nejdå, egentligen händer det ingenting speciellt för min del. Den enda skillnaden är att min älskade, finaste pojkvän drar ut på fjällvandring. Eller han har redan dragit om man säger så. Eftersom att han är borta nu i några dagar, såg jag till att knarka honom (egentligen inte lika mycket som jag från början hade hoppats på att få) ordentligt igår. Till en början badade vi i hans pool. Sedan följde jag med när han tränade och efter det kollade vi på en film - School of rock. Sedan avslutades kvällen med lite mys innan läggdags. Här kommer lite bilder från hans träningspass:


Glad älskling.

Random jag tog längs vägen. Den övre bilden är egentligen ganska ful, men jag diggar den nedre av någon konstig anledning. Kanske är det det svischande ljuset från stråna som sticker upp ur marken som jag fångade medan jag cyklade. Oskarpt.

Han skulle visa något han hade lärt sig.

Ap(p?)ropå ingenting ... Igår när han slutade på jobbet cirka tio i fyra ringde han mig när jag var ute och tränade och frågade om inte jag ville komma och hämta honom på moppen så att vi skulle kunna umgås så mycket som möjligt innan han åkte (idag) och så att han skulle komma hem snabbare. Jag menar bara, hur gullig kan man vara? Tyvärr kunde jag inte hämta honom eftersom att jag precis inlett min träningsrunda på cykeln i den vilda blåsten.

P.s Kikar ni in senare (ev. någon annan dag) på bloggen så ska ni få en riktigt smaskig bild D.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0