DET SPELAR INGEN ROLL

Det hade varit ett år och åtta månader idag. Tiden har gått så fort. Mina dagar känns fortfarande helt värdelösa, trots att det var en vecka sedan. Jag ser ingenting roligt i livet. Inte för tillfället. Allt jag vill är att vara med honom. Men vad jag gav honom, vad jag kunde lova honom, var inte tillräckligt. Jag hade föjlt med honom vart som helst. Jag hade gjort vad som helst, vad som helst för att han skulle känna på samma sätt för mig som jag känner för honom. Men det spelar inte heller någon roll längre, för han vill inte vara med mig så som jag vill vara med honom. Jag är så förkrossad. Och om bara några minuter ska jag spela in två nya låtar, men det är inte längre kul på samma sätt. Jag älskar det egentligen, men glädjen i mig har helt sugits ut. Borttappad. Jag är så förlorad.

CHEER


Ny tröja.


VISSA SAKER FÖRÄNDRAS ALDRIG

Orkar inte vara ensam. Jag är så ensam. Är hos farmor, ensam. Vaknade för över en och en halv timme sedan. Ingen är uppe då. Bara jag. Ensam. Har tagit på mig farmors stora morgonrock och sitter med benen i knät. Kurar ihop mig till en boll. Känner mig sjuk. Fryser så otroligt mycket. I ena armväcket kramar jag om en nalle, precis som ett litet barn. Med den fria handen varvar jag att dricka te och äta morot med att skriva. Vad ska jag ta mig till? Kan någon hjälpa mig? Livslusten är på en så låg nivå att jag emellanåt undrar om det inte bara vore lättare att göra något dumt. Hittar helatiden lösningar för att slippa känna. Jag skulle aldrig göra så mot människorna jag älskar, men mot mig själv om jag kände att jag inte hade någon. Om jag vore helt ensam. På morgonen när jag vaknar och på kvällen innan jag somnar är jag helt ensam.

Är rädd att hamna tillbaka i gamla vanor. Sluta-äta,-träna-som-en-idiot-vanor. Jag är redan där, har redan börjat, men är rädd för att det ska gå för långt. Innerst inne vill jag inte. Men jag ger inte migsjälv ett val. Det är jag. Vill inte bli som dom. Som dom som röker på och festar. Som dom som åker hem mitt i natten och spyr i buskar. Vill inte vara som dom som kallar sina vänner dom som dom endast känner genom sprit. Det är inte jag, och jag kommer aldrig bli den personen. Varför kan inte folk välja att vara sigsjälva? Kanske är det bara jag som lurar mig själv. Kanske är det bara jag som är konstig. Förlåt om jag har sagt något dumt. Och tro mig, den tanken slår mig också ... att helt byta liv, bli en helt annan människa. Men det fungerar inte så. Jag är som jag är av en anledning.

Har druckit upp mitt te. Är fortfarande lika kall. Hur ska jag ta mig igenom den här dagen? Jag vill bara vara med honom. Vill bara att mina känslor ska vara besvarade. Att han ska älska mig lika villkorslöst som jag älskar honom. Att han ska ångra sig. Förstå att det inristade E:et på hans arm faktiskt står för något. Att mitt P står för något. Jag vill spendera resten av mitt liv med honom. Hur ska jag ta mig igenom den här dagen? Och morgondagen? Dagen efter den då? Hur ska jag kunna leva när det jag levde för inte finns kvar?


BYE

Tror inte att jag kommer blogga så mycket de kommande dagarna. Mår inte så bra. Ena halvan av mig är trasig. Nej jag ångrar mig. Hela jag är trasig. Men jag kommer tillbaka, så småning om.


VÄRLDENS FINASTE VÄNNER

Jag har världens finaste vänner. Så dumt att jag inte har föstått det förns nu.
Först åkte farmor från jobbet för att vara med mig, äta med mig och få mig att må okej. Direkt efter det träffade jag Bim och gick en promenad med henne. Sedan var jag på anställningsintervju på Coop Forum Stenhagen, vilket gick väldigt bra. Efter att ha stängt igen garaget efter moppen så gick jag hem till Maria. Där hade hon börjat göra mat åt oss, egentligen skulle hon äta, men hon hade gjort till mig med för att hon förstod att jag skulle behöva det. När jag var med henne och när jag mådde bra. Utan tankar. Jag var där en stund. Diskade medan jag umgicks med hennes föräldrar. Bara fanns. Det är så otroligt skönt, att jag kan känna mig så hemma som jag gör där. Jag vet att jag alltid är välkommen, jag vet att jag skulle kunna gå in och sätta mig i deras soffa och bara sitta och kolla på tv och att dom skulle förstå. Maria skulle ta med Robert på bio, så jag tog mig hem igen. Då kom Eva bara några minuter senare och underhöll mig tills jag gick till Bim igen. Jag har verkligen haft det amazing med Bim. För ett tag mådde jag riktigt bra. För ett tag glömde jag. Bim och jag ville rensa våra huvuden på bussen, så vi bestämde oss för att åka in till stan och sen bara åka tillbaka igen. Vi kom till stan, träffade Gustaf (hennes pojkvän) och lite andra, för mig, obekanta killar. Sedan gick jag runt i stan tills Matildas familj kom och hämtade upp mig med bil. Planen var att jag skulle sova hemma och att Matilda skulle sova hos mig. Men vi valde att stanna här istället. I tryggheten. Omringade av folk. Så nu ska en bästaväns-terapi genomgås och sedan hoppas jag att jag åtminstone kan sova den här natten.

Men jag skulle vilja tacka alla ni fina människor som har funnits där för mig idag. Jag är så glad över att jag har er.  

NEED SOME FRIENDS

Senaste dagarna i mitt liv har varit ganska kaotiska. Har verkligen behövt mina vänner mer än någonsin. Så nu umgås jag med olika vänner i sträck, för att slippa vara ensam. För att slippa tänka. För tillfället är jag med Bim. Vi har kollat på huset hon ska bo i när hon ska på språkresa. Hon tycker att det ser förjävligt ut, själv tycker jag att det ser bra ut. Annars vet jag inte hur kvällen sluta, we'll see.  

GALENSKAP

Matilda:

  • Äter äpple efter varje måltid för att det är äckligt om det smakar mat i munnen.
  • Kan inte äta smoothie med müsli i för då känns det som att det växer i munnen.
  • Blir törstig av tandkräm (förutom om han använder munsköljet Flux).
  • Ramlar och slår upp knät när hon är sjutton år (minus tio år hade ju varit förståeligt).

Emma:

  • Får ångest över att åka buss till stan eftersom att det kostar pengar (8 kr, trots att det är morsans busskort).
  • Använder en 3x3 centimeters provögonkräm minst 15 gånger.
  • Har haft samma inpackning i två år och använder den ändå regelbundet.
  • Släcker alla lampor i huset när hon är ensam hemma för att spara på elräkningen (som är föräldrarnas).

35 RIKSDALER


1: Min nya ring 2: Ett par skor på Matildas fötter 3: Skor som jag var nära på att köpa. 150 kronor från Weekday (för dyrt för lilla snåljåpen).

För övrigt köpte Matilda ett tvåpack trosor som vi aldrig knäppte kort på. Annars har dagen varit fin och kvällen blir nog likaså. Lev livet folk!

ONIONY


Vi var på stan idag. Det var kul.

WE ARE GOING, WE, WE ARE GOING

Relativt saftiga inlägg ni har fått på senaste tiden. Igår sov Matilda över hos mig och idag åker vi in till stan. Ikväll blir det en ytterligare övernattning i min svala källare (vilket var dundermysigt igår). Dessutom ska vi hinna med att träna. Upptagna tjejer. Ha det gött!

SCARED GIRLS

Tjabba! Jag hänger lite med Matilda. Vi har precis kollat på Criminal Minds och ska alldeles strax kolla på en barnvänlig film för sovandets skull. Det blir förmodligen Blue Crush eller American Pie (vilken kanske inte är särskilt barnvänlig haha, beror lite på hur man ser det). Nej, nattinatti. 


THAT GIRL IS A CRAZY GIRL


ph1: Rakt ovan våra huvuden när vi satt och åt vid ån i Uppsala. 2: Mina nya trosor. 3: Fågelskit på Irmas ben.

Det är bevisat. Där Irma är, där är det kaos. Sist vi träffades i stan fick hon en lapdance av en kille i limegröna boratkalsonger (har video på det som jag glömt lägga upp), och idag när vi satt och åt sket en fågel på hennes ben. Så jävla roligt! Tror ni inte att damen rotar runt lite i sin väska och hittar en desinfektionsflaska? Klart hon gör. Tjejen som har allt i handväskan. Spelar ingen roll vad man letar efter, det finns bara där. Annars har vi haft en toppendag.

HERE I AM, IN THE MIDDLE OF NOWHERE


Hello! Idag såg jag ut såhär. Vet att bilderna är lite suddiga, förmodligen för att jag har beskärt dom. Dessutom är dom tagna av min lillbror Filip som kände för att leka "modepotograf" idag. Haha, jävligt roligt var det när han var igång.

Klänning och halsband från H&M, skor från Din sko och glajjor från Weekday.

FELT LIKE WE WERE ON A MARKET


Såhär såg det ut idag på stora torget när vi kom in till stan. Fick lite utomlandskänslor, vilket är så mycket jag kan få utav "utomlands" den här sommaren eftersom att min pojkvän inte är särskilt taggad på att åka med mig.

Checka osten mellan Irma och Matilda på första bilden. Enormt stor!

DETAILS


Lite turkosa detaljer som jag hade idag till mina kläder.

DETAILS


Lite turkosa detaljer som jag hade idag till mina kläder.

TOWN

Nej, nu ska jag sticka in till stan för att möta upp en god vän, med andra ord Irma. Vi ska prata, prata, prata. Om allt som går att prata om och lite därtill. Det är det vi är bra på. Få ur oss. Hela varandra. Ha det gött. Kameran får givetvis följa med idag.

BOOOORING

Ledsen för alla korta, tråkiga inlägg, men för att strö lite salt i era (förmodligen jättestora :O) sår kommer här ett till. Sitter och är nanny för tillfället. Strax ska killarna (idag fyra stycken istället för tre, tvillingarna har en kompis på besök) bli serverade lite rostbiff, kalkon och potatissallad till middag. Tänkte peta i mig lite själv också. Annars har dagen mestadels gått ut på att köra bil. Jävlar va roligt det är!

FIRED UP!

Fanken vilken bra film jag och Filip började kolla på igår. När klockan slog tolv och vi tyckte att vi var tillräckligt trötta för att sova, stängde vi ned filmen som vi snart ska återuppta. Idag ska jag hinna gå ut och springa innan jag, klockan fyra, ska passa lite barn. Sedan antar jag att jag tillbringar hela kvällen som nanny. Nej, back to the movie fokes!

BASEMENT

Ligger i källaren och ska precis kolla på en film med min lillebror Filip innan vi lägger oss. Ikväll blir det Fired up eller Saw. Nej, chill on the grill.

TRY TO RUN IN THE HEAT OF JULY

Om bara några minuter dyker Matilda upp vid porten. Vi ska ta oss ut på en springtur med intervaller. Idag blir det förhoppningsvis (om vi orkar) 15 stycken. Vi får se hur långt benen bär. Nej, catch up later mates!

HE HAD PUPPYEYES I COULD'VE DROWN IN


Min lilla cykelkorgshund (nej jag cyklade inte runt med Melvin, vi satt bara upp honom för ett kort).

BEFORE HE LEAVS

Hej alla mina (förhoppningsvis glada) läsare! Idag är det dagen D. Nejdå, egentligen händer det ingenting speciellt för min del. Den enda skillnaden är att min älskade, finaste pojkvän drar ut på fjällvandring. Eller han har redan dragit om man säger så. Eftersom att han är borta nu i några dagar, såg jag till att knarka honom (egentligen inte lika mycket som jag från början hade hoppats på att få) ordentligt igår. Till en början badade vi i hans pool. Sedan följde jag med när han tränade och efter det kollade vi på en film - School of rock. Sedan avslutades kvällen med lite mys innan läggdags. Här kommer lite bilder från hans träningspass:


Glad älskling.

Random jag tog längs vägen. Den övre bilden är egentligen ganska ful, men jag diggar den nedre av någon konstig anledning. Kanske är det det svischande ljuset från stråna som sticker upp ur marken som jag fångade medan jag cyklade. Oskarpt.

Han skulle visa något han hade lärt sig.

Ap(p?)ropå ingenting ... Igår när han slutade på jobbet cirka tio i fyra ringde han mig när jag var ute och tränade och frågade om inte jag ville komma och hämta honom på moppen så att vi skulle kunna umgås så mycket som möjligt innan han åkte (idag) och så att han skulle komma hem snabbare. Jag menar bara, hur gullig kan man vara? Tyvärr kunde jag inte hämta honom eftersom att jag precis inlett min träningsrunda på cykeln i den vilda blåsten.

P.s Kikar ni in senare (ev. någon annan dag) på bloggen så ska ni få en riktigt smaskig bild D.s

WE TOOK A BATH


Bilder från gårdagens förmiddag som spenderades med Matilda och Mats (hennes farsa).

SHE DID IT FAST

Direkt när vi klev innanför dörren efter att ha plockat jordgubbar ringde det från jobbet. På ynka fem minuter hann jag fixa iordning mig och hoppa upp på min moppe. Sedan jobbade jag i fyra timmar, varav tre innefattade arbete i driven. Kul jul!

JORDGUBBSPLOCKSåhär fina blev Matildas ben efter att ha stått och plockat på knäna.


Vilken fin dag jag har haft idag. Egentligen var det meningen att jag skulle träffa Irma, men hennes katt hade blivit sjuk så hon blev illa tvungen att stanna hemma. Istället träffade jag Matilda. På min begäran färgade vi våra ögonfransar svarta och cyklade sedan till ulva och plockade jordgubbar. Riktigt jävla roligt var det kan man ju säga. Vi skrattade åt allt ifrån svettiga hundralappar till ovärda/värda jordgubbar. 

Ni som inte känner mig riktigt bra, vet inte hur snål jag är. Här är ett exempel: Matilda började "snoppa" av sina jordgubbar redan innan hon stoppade ner dom i skålen. Då gjorde jag det med.
Matildas skäl: Då slipper man göra det sen för det är drygt.
Mitt skäl: Det blir mer för pengarna (billigare).

Och just det, en sak till, som jag tänkte dela med mig av (efter Matildas önskemål). När jag är med Matilda säger jag ungefär minst tio gånger "Jag är så jävla skön!". Haha.

NEW SONG


Häromveckan skrev jag en ny låt. På bilden spelar jag den för Matilda.

YOU WANT ANSWERS, I'LL GIVE YOU ANSWERS

Hur känns det i NV09?
- Ärligt talat, jag tycker våran klass är ganska keff. Visst, jag har ingenting emot den eller så, men jag blir sjukt förvånad när det finns flera i klassen som säger "åh, jag älskar våran klass, den är bäst!", och sådana där saker. Då börjar man ju undra vad dom har gått i för klass tidigare. Däremot känner jag verkligen att det finns några fina människor i klassen, men någon "världens bästa klass" är det inte enligt mig.

Hur får du så bra betyg?
- Jadu, jag hänger alltid med på lektionerna och gör alltid det som ska göras. Snabbt men ändå grundligt. Sedan pluggar jag nästan aldrig hemma, för det skulle bara vara onödigt eftersom att det inte behövs. Däremot går jag på så kallade pluggpromenader när jag har något stort/svårt framför mig som jag måste klara. Fungerar utmärkt! Efter det sitter allt som en smock. Ett annat tips är att bara lära sig det som är det viktigaste. Så brukar jag tänka om jag har mycket (vilket i princip aldrig händer, men när det gör det ... stryk under viktig information med en penna i någon stark färg).
 
Hur många gånger i veckan tränar du?
- Det är lite beroende på typ väder och om jag har jobb eller massa annat och sådant där. Men i regel absolut minst fem ggr i veckan. Vissa veckor tränar jag varje dag och vissa veckor tar jag en vilodag och ibland hinner jag helt enkelt inte. Träning är en stor del i mitt liv, så oftast avsätter jag tid för träning, så att jag är säker på att jag hinner.  

Hur är relationen mellan dig och pelle?
- Det har varit lite krisigt ett tag, men det är på bättringsvägen. Han är det finaste som finns. Åh. Våran kärlek är det finaste som finns. Allt som har att göra med honom är fint. Känner att det blev ett litet känsligt ämne.

Kommer du att lägga upp dina låtar?
- Troligtvis kommer jag inte att göra det. Men jag skulle inte ha något emot att göra det. Problemet är att filerna inte går att lägga ut på bloggen. I sådana fall skulle jag behöva länka dom eller något sådant där, men det vet jag inte riktigt hur man gör. 

Har du någta nyttiga mattips?
- Jag vet inte om jag är riktigt rätt människa att fråga angående mat faktiskt. Visserligen kan jag mycket om mat, men det känns fel att predika om vad man ska äta när jag själv inte har så bra ställning till mat. Men några tips kan jag väl ge: Gör mycket eget. Exempelvis baka eget bröd istället för att köpa. På så sätt vet du vad som är i och kan bestämma helt själv. Ät mycket olika sallader (vid den här årstiden). Det är både gott, fräsht och nyttigt. Exempelvis kan man blanda i vattenmelon som också sägs ska ge solskydd (om det nu stämmer). Annars tycker jag inte att man ska gå på dieter eller sådant där skit! Ät vad du vill. Gillar du godis, ät godis, gillar du glass, ät glass. Jag menar så länge du inte gör det dygnet runt eller byter ut maten mot det så är det helt okej. At least in my opinion!  

5 modemåsten i sommar och även inför hösten?
- Kan inte skriva några modemåsten eftersom att jag tycker att alla borde skapa sina egna, men här kommer i alla fall mina personliga:
1. Våga skita i vad andra tycker och ha på dig det du själv tycker är snyggt!
2. Långt är fint. Köp en drös långklänningar och njut av att benen är täckta även om solen är framme.
3. Kör all natural. Med andra ord - skippa sminket (vilket jag i princip alltid gör, inte ens på jobbet använder jag smink), men färga gärna ögonfransarna (ska jag låta Matilda göra så snart vi träffas).
4. Färgspraka. Mhm, just nu bara älskar jag färg. Inte bara på kläderna utan även på naglarna och på läpparna.
5. Vågar du inte klä dig i starka och många färger, klä dig i svart/vitt. Fungerar alltid! Gör då outfiten lite roligare med exempelvis ett färgat nagellack eller läppstift.

Har du och pelle haft sex? Vill verkligen veta, gillar honom..
- Tänka sig att denna fråga kommer med i varje frågestund. Hur kan man vara så intresserad av någons/någras sexliv? Hur som helst, jag har som vanligt inget att svara på den frågan.
Tillbakafråga: Skulle det spela någon roll? Vad menar du med att du gillar honom? Om du frågar mig personligen så ska du se att du får ett svar, men känner inte direkt för att skriva ut i bloggen om vi har haft sex eller inte. Maila vettja, eller smsa, om det är så viktigt xD. Du får gärna säga vem du är också, men det antar jag att du inte vågar. Svara i kommentarsfältet.

Hur ofta tränar du och vad är den bästa träningen enligt dig?
- Se ovan hur ofta jag tränar. Den bästa träningen, hmm, den innehåller lite av allt. Precis som en frukost (haha jag är väääärsta frukostmänniskan). Ibland gillar jag att springa, men ibland är det pain. Ibland gillar jag att styrketräna, men ibland suger det. Ibland gillar jag att cykla, men om det blåser är det värdelöst. Fotboll är underbart eftersom att det är så socialt, men när det är tråkigt vill man bara hem. Men den bästa träningen är helt enkelt variation. Att göra olika saker. Ibland köra styrka, ibland springa, ibland spela fotboll, ibland cykla (på riktig tävlingscykel cyklar jag). Det är nog helt enkelt variationen som gör att jag tycker att det ör så roligt att träna dag ut och dag in.

Vem är bäst? 
- Om du menade av mig, Matilda och Pelle när du skrev frågan så utan tvekan i alla fall inte jag. Mina vänner (ja min pojkvän är en av mina bästa vänner med) och mina älsklingar (ja, Matilda är också min älskling) är så fina att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen. Utan dom vore jag död. På riktigt. Det finns inte ord helt enkelt. Det finns folk man gillar, folk man umgås med, folk man trivs med ... men så finns det även få människor man älskar så djupt, som man inte skulle vilja leva sitt liv utan. Dom är sådana människor. Få, men djävulskt fina.

WINDOWFLOWERS


HELGENS BARNGÖRA


Mitt lilla mag/febersjuka busfrö som jag spenderade hela lördagen tillsammans med. Vi lekte i lekparken med Matilda, plockade blommor, lagade mat, läste bok x3, kollade på tv och körde wii. Citerar Pelle: "Lättförtjänta pengar". Dessutom passade jag två nioåriga enäggstvillingar som var glada på varandra lika ofta som dom var sura på varandra.

HAPPY BIRTHDAY MUM

Sitter och passar lite barn vars föräldrar är på bröllop i stan. Vet inte hur sen kvällen blir, förhoppningsvis inte allt för sen. Imorn bitti börjar jag nämligen jobba klockan nio, och en god natts sömn skulle inte sitta fel. Annars har jag bara hunnit följa med morsan till gränby centrum och införskaffat lite mat inför hennes stora dag (vilket är idag). Själv körde jag bilen både dit och hem, vilket enligt mig gick väldigt bra.

NEW JEANS AND A TINY SHIRT


Vet, hyffsat skabbiga bilder på mig. "Men vad gör det om 100 år ..." när man förhoppningsvis ändå är död? Jaja, ni behöver ju inte lägga så stor märke till mitt ansikte direkt.

Kläder från HM och glajjor från Weekday.

BAKING

Nu bakas det minsan(n) bröd också! Mitt goda bröd med aprikoser, valnötter, pumpa- och solroskärnor, paranötter, russin, lingonsylt och massa annat gott i. Fanken va gott! För övrigt håller jag på att ladda över en musikfil till Jocke (som förhoppningsvis vill spela in låten med mig). Hoppas! Nej, nu ska ni få ett smakprov på dagens utefitta (outfit). Nice dude!

WE MADE A DRESS OUT OF A SKIRT


Titta vad jag hittade i min farmors garderob! En brun/vit kjol som bara hängde och aldrig användes. Själv fick jag idén att göra om den till en klänning. Så här har ni verket, made by farmors händer med nål och tråd. Lite fin väl?

GRANNY

Sitter hos farmor (jag vet, inte särskilt ovanligt efter en kväll på jobbet). Vi har precis ätit en underbar frukost bestående av bl.a. gröt gjort på dinkelflingor med pumpakärnor, dadlar, sesamfrön och krossade linfrön. Mums! Tur att jag och min kära farmor har så otroligt lika smak vad gäller mat. Annars ska jag läsa lite skvallertidningar  innan jag åker hem för en dag i solen. Ni förstår, just nu hatar jag att det är sol. Jag orkar inte med att det aldrig blir regn eller åtminstone moln. "Stanna inne då", tänker ni säkert nu. Men nej, då får jag ångest över att jag inte tar tillvara på soltimmarna. Sjuk bastard, I know! 

IT'S LIKE FORGETTING THE WORDS TO YOUR FAVOURITE SONG

Hej. Senaste dagarna har spenderats i solen. Spenderats med Matilda. Spenderats med Pelle. VM sög, för jag tyckte att Tyskland skulle vinna. Ikväll jobbar jag, och sover sedan hemma hos min farmor. Tränat har jag gjort. I den stekande solen. Fan va jobbigt! Förhoppningsvis givande. Nu ska bara ätas, spelas musik och slappas innan det bär av till jobbet. Good luck Chuck!

STRING IS THE THINGSom ni ser har jag solat i princip hela dagen med Matilda. Vi fick ett spontant ryck när vi var ute och cyklade att vi skulle cykla till Björklingebadet och bada, så varför inte tänkte vi. Vi bara råkade ha på oss bikinis sedan tidigare. Annars hade vi inga tröjor, inga handdukar, inga nya trosor och inga mobiltelefoner. Skööööna brüdar! Shortsen jag har på mig är Matildas egensydda verk från sjuan. Mintgröna med ulliga får på. Fashion is on top!

NEW IN


Ny klänning, nytt halsband, halvt nya glajjor.

ph: by Matilda

YOGA

Sjukt rastlös. Vill ut och springa. Är van vid att träna. Har inte med mig några löparskor, glömde, fuck. Istället lugnar farmor mig med ett yogapass på 84 minuter. Be sleepy!

FLÄTA


Farmor ville knäppa kort på min utåtbakade fläta för att hon tyckte att den var så fin.

I'M EVERYWHERE

Tänkte lite i morse på farmors fina lägenhet och förundrades av att det finns små bitar av mig över allt. I köket sitter det massa fina texter och kort som jag har skrivit, dessutom finns det en skål hon fått av mig som det står "I love you" på. I hallen finns det en minitavla med ett hjärta från mig och en uppsjö kort på väggen. I badrummet sitter min permanenta farmortandborste och i sovrummet hänger det ännu mer kort. Där finns det även en liten ängel som sitter på en stol som jag gjorde på pax när jag var liten. I vardagsrummet står en eldigt röd vas från våran resa till Egypten och på balkongen ligger det stenar som jag har plockat. Fint.


LITE NYTT

Ciao! Hittade lite godingar på stan. Så glad att jag hittade ett par jeansshorts (de är så efterlängtade) och resten, ja, det bara klickade så att säga. Lägger upp lite miniatyrbilder som ni kan klicka på om ni vill få större bild.Köpte dessutom ett vitt linne på H&M för 49 ynka kronor (det halsbandet ligger på).


LAPDANCE

Träffade Irma idag innan jobbet. Gud vad mysigt vi har haft det! Vi har pratat om allt mellan himmel och jord. Dessutom sökte vi lite jobb åt mig (ja, jag vet att jag redan har jobb) på alla möjliga ställen på stan. Käkade gjorde vi längs ån. Vi köpte lite gott bröd, philadelphiaost med getost och soltorkade tomater (fanken va god!!!) bigaråer och lite annat mumsigt. Dessutom fick Irma en lapdance av en kille i gröna "boratstring" mitt på gågatan för enstaka tjugo kronor. Haha, fyfan vilken grej alltså. Kanske lägger in video med det sen. Dessutom köpte hon kondomer för 1 kr/st av killen som skulle gifta sig. Grymt!


REMEMBER

Skriv fler frågor till frågestunden! Annars blir det inte ens någon...


SIX HOURS

Jobbade mellan 16.30 och 22.30 idag. Imorn ska jag ta mig ner på stan och söka lite nya jobb i förhoppning om att få ett nytt. Dessutom ska jag träffa och umgås med världens finaste Irma. Annars jobbar jag imorn, och på söndag med för den delen.
För tillfället sitter jag ensam hemma hos min älskade farmor, då hon är ute med sin väninna Mona och roar sig. Kanske hinner hon komma hem innan jag lägger mig. We'll see. Tänkte sova hos farmor imorn med, så vi får gott om tid att umgås med varandra. "Lovely!", som min svenskalärare Pauline skulle sagt.

FÄRG, FARBE


Innan.

Medan.

Efter.

Okej, ärligt talat så blev håret lite ljusare än på sista bilden. Eller rättare sagt syndes mer slingor i verkligheten och det är inte alls oranget som det tycks se ut på bilden (kan vara värme-redigeringen som lägger på en mer orange ton i håret). Finan var nöjd, och då var jag och Elin också nöjda. Sommarfräsch och fin!

JOS AND EL


Två übersköna brüdar jag har spenderat dagen tillsammans med.

Drar en mellanlång historia kort: Kom till Finan, mötte Elin, gick till gränby och handlade, färgade finans hår (varav foliebitarna i hennes hår på första bilden), drack smoothie, åkte hem.  

WE HAD A GREAT TIME

Kvällen spenderades med vårat fina fotbollslag. Första timmen spelade vi fotbollstennis, då mitt lag ägde skiten ur alla andra lag (vann alla matcher med andra ord). Efter tennisen fick vi lite mat i magen och efter det körde vi lite roliga lekar då allt gick ut på att vinnaren skulle få fyra biobiljetter. Segern kammade Victoria Eriksson hem, schysst liksom. 


FUN PIC

Måste berätta en rolig historia angående kortet jag alldeles snart ska ladda upp. Jag befann mig hemma hos Josefina när hon gav mig sin katt Koj. Jag bad henne knäppa ett kort.

Josefina: Har du stängt av blixten?
Emma: Ja, det är lugnt, den är av.
Josefina: Okej va bra. (knäpper kort)
Emma: Blev det suddigt?
Josefina: Nejdå, inte så.

Sedan tar jag kameran och kollar på kortet och ser det här:

VADÅ INTE SUDDIGT LIKSOM? Haha.

SOMETHING'S STILL BROKEN

Det där hålet. Hålet som för några veckor sedan fick mig att skaka av rädsla, som gjorde det svårt för mitt bröst att andas, som nästan fick mig att spy av nervositet. Det har inte läkt än, men jag trodde att det var på god väg. Men lite i taget rivs det upp. Och jag hatar varje reva. Jag hatar varje ord som gör att det ens blir en reva. Jag försöker förtränga, skriva musik, men det är inte alltid lätt. Jag vet att det blir bra, att det bara kommer lite nu och då, och att jag måste sluta brytas ner så jävla lätt. Fan för mig! Nej nu har jag ändrat åsikt, medan jag skrev inlägget. Nu får jag fanemig sluta vara sådan lipsill och rycka tag i mina känslor, skriva musik. Nej nu ska jag skriva musik. Jag älskar gitarren, och sången. Det ligger så mycket känsla bakom det, så mycket historia och tankar. Bleeding love, så att säga.

MOVIE

 
Eclipse var så otroligt bra att orden inte räcker till. Så braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Vet inte vad jag ska säga. Den bara måste ses av alla er som inte redan sett den eller har bokat biljetter och ska se den. Nej, filmen lägger sig på första plats (strax innan The Patriot) på Emma Lundins filmfavoritlista. Dock är jag ingen filmoman*1 (om det nu finns ett ord som heter så), men fasen va bra den var. Can't wait until the fourth movie comes.

*1 - (påhittat ord) en människa som ofta kollar på film.


SOME OLD, REALLY OLD FRIENDS

Ciao Bellos! Förmiddagen ska spenderas med Josefina och Elin (två barndomsvänner) hemma hos Josefina. Där tänkte vi färga blonda slingor i Finans hår och göra lite annat roligt. Kvällen kommer däremot spenderas på Bälinge IP med mina fina lagkamrater. Vi ska nämligen ha fotbollsavslutning med lite fotbollstennis och grillning. Ser verkligen fram emot den här dagen. I'll bring my camera, mates!


RSS 2.0