SÄRBEHANDLING

Så frustrerad, sur, irriterad. Nu är jag inte på gott humör! Tro mig, nu är situationen bara förvärrad. Great, precis vad vi behövde...


Kommentarer
Postat av: Anonym

:/<3

2009-09-30 @ 20:46:39
URL: http://mblom.blogg.se/
Postat av: sara

Emma! Om inlägget har med fotbollen att göra så ska jag säga att pappa ville prata med dom som var riktigt riktigt säkra på vad dom ville göra först! Fråga mig inte varför, men så var det tydligen :) ses på lördag!

2009-09-30 @ 23:26:39
Postat av: emmasmith

uscha <3

2009-10-01 @ 10:28:15
URL: http://esmith.blogg.se/
Postat av: emmalundin

sv till sara: Ja inlägget handlar om fotbollen. Och enligt mig spelar det ingen roll, jag tycker att det var väldigt, väldigt fel av honom att ta in halva gruppen. Typ som om det var dom som stod på hans sida och att vi andra inte gjorde det osv.Det är ju förstås jättesvårt för oss att kunna säga på rak arm om vi ska fortsätta eller sluta. Vi har ju ingen aning om hur det kommer bli. Därför tyckte jag att det var väldigt orättvist att bara för att man inte var säker på hur man skulle göra, så fick man inte ta del av informationen. Särbehandling helt enkelt.Yes we do :)

2009-10-01 @ 18:57:10
URL: http://emmalundins.blogg.se/
Postat av: sara

Jag förstår att ni blir irriterade men han menar absolut ingenting illa, det hoppas jag och tror att ni förstår, för de är det absolut sista han skulle göra.Situationen är svår för oss alla i laget och anledningen till att han tog in de spelare han gjorde var för att vi vet att vi slutar pga av att styrelsen behandlat honom och oss orättvist och just för att vi vill ha honom som tränare , och anledningen till att ni inte fick lyssna var för att ni inte är helt säkra på om ni vill sluta i Bälinge och eftersom att ni inte är säkra så tror styrelsen att pappa övertalar er att följa med honom, förstår du? Men jag förstår att ni vill ha reda på saker och ting för att veta hur ni vill göra.

2009-10-01 @ 21:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0