SÅNG

Hm, då var det låtval igen. Alltid lika svårt. Anyway, på fredag är det min sista sånglektion, vilket faktiskt gör mig aningen upprörd. Jag vill inte sluta, inte sluta med något jag helt och hållet, ofrånkomligt älskar! Jobbigt läge. Men min morsa vill inte betala (vilket är helt förståeligt, då det inte är billigt på något sätt eller vis) och jag skulle aldrig, aldrig någonsin begära det av henne heller. Jag är ytterst tacksam för de underbara timmarna jag har fått stått där, med micken i handen och låtit orden bara flyga ur mig.


... Och när jag kollar på idol, så blir jag så oerhört taggad på att åka dit nästa år. Det bara sprudlar i hela kroppen. Förmodligen kommer jag inte våga, men jag har tagit ett steg på vägen i alla fall, för jag sjöng ju trots allt för Andreas Lundstedt, och det må vara minst lika nervöst som inför idoljuryn.

Kommentarer
Postat av: PETRA AKA SHORTY

svaR: hej hej! visst kommer jag ihåg dig =)Jo, det gör du på kodmallarna. Du får klicka på alla kodmallar och ta bort koden, den ska ligga ganska långt ner! =) Säg till om du behöver mer hjälp än så. Kram

2009-10-01 @ 06:26:41
URL: http://pey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åk till Idol, annars skickar jag tid dig, oavsett! :)

2009-10-01 @ 07:25:52
URL: http://lisaelabder.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åk till Idol, annars skickar jag dit dig, oavsett! :)

2009-10-01 @ 07:26:24
URL: http://lisaelander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0