VI I BÄLINGE HAR EN LITEN TAM RÄV OCH HAN HÄLSAR SÅ GOTT

Kom precis in från en kvällsprommis med hunden. Idag har jag fått besök av bälinges lilla tama räv. Jag har träffat den för få gånger för att ge den ett namn, så ännu får den bara heta "den tama räven".
          Hur som helst ... lite creepy var det allt. Liten hund, stor räv. Hjälp! Ett tag började jag tro att den skulle attackera min lilla Melvin, men sen tänkte jag "den är ju tam". Fast direkt efter det slog det mig att den ändå är ett rovdjur.
          Så i min lilla fantasi började jag fundera över hur jag skulle tillvägagå om räven skulle attackera. Det fick bli spark. Fast sen kom jag på att räven kanske skulle bita mig då, men då tänkte jag att jag allt fick ta den smällen för räddandet av Melvins liv.
          Trots att jag tillslut hade två polisbilar mellan mig och räven (fråga mig inte vad dom gjorde där) så lät jag fantasierna flöda. Lyckligtvis undkom jag och Melvin i välbehåll. Men han är då lite gullig den där, den tama räven. Just det, jag skulle hälsa så mycket från honom också. Och ja, han har blivit utsedd till kille. Congratulations!


Räven här i bälinge är dock lite mer sliten än den på bilden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0