BOXNING, GG, MATEMATIK

Vilket liv jag har. Fast jag kan ju inte rå för att Gossip Girl är ett av världshistoriens bästa tv-program och att jag är fullkomligt besatt av det. Nej det kan jag ju inte....
     Hur som helst pallrade jag mig ner till träningen som erbjöds denna söndag - box - vilket var lika roligt och svettkrävande som vanligt. Det är så roligt och så jobbigt och så ... perfekt för mig. P-E-R-F-E-K-T!
     Sen var det ju så att jag skulle försöka ta tag i mattestuderandet som egentligen skulle gjorts i fredags, men som aldrig riktigt blev av... och ja, det gick ju åt skogen. Svårt var det. Ohja, alldeles för svårt för lilla mig. Och jag som ändå brukar förstå det mesta inom matematiken. Usch säger jag bara, usch. Men imorn på mattelektionen ska jag dra på ett riktigt leende på läpparna, se ut som att jag har gjort min lilla hemuppgift och låta våran nya mattelärare Kajsa få ett bra första intryck av mig. Haha, tror ni själva att det kommer hända?
     Förmodligen kommer jag slå näven i bordet, lipa, och halvsurt säga att jag inte fattar ett piss, i förhoppning om att möjligtvis kunna få en rimlig förklaring till alla sinnessjuka potenser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0