ASK ME AS MUCH AS YOU WANT TO

Fick några frågor i kommentarsfältet som jag tänkte att jag kunde dra upp inför alla er läsare.

"Hejhej!
Jag har lite frågor till dig om din skola. Är din skola bra? Vilken skola går du på? Hur många poäng behöver man ha för att komma in där? Får man en bärbar dator? Vilket pogram går du på? Vad ska du bli när du går ut ? puss"

sv: Hej på dig!
Jag går naturlinjen på Jensen Gymnasium i Uppsala. Min skola äger! Och vad jag vet så är de flesta som går på min skola villiga att hålla med om det, vare sig de går samma linje som mig eller ej.
Vi går bara halvdagar (alltså antingen från cirka 8-12 eller från halv 1 - halv 5) vilket gör att man får jättemycket fritid. Många tror att vi har väldigt mycket plugg hemma bara för att vi har så lite i skolan, men det har vi absolut INTE
Själva grejen är att vi blockläser (alltså läser vi bara några ämnen samtidigt men väldigt intensivt) och att vi inte har mer rast en tio minuter mellan lektionerna. Vilket är skitskönt!
Jag vet inte riktigt hur mycket poäng man behöver ha för att komma in, eftersom att jag kom dit en vecka efter alla andra (bytte från Rosendal som jag inte trivdes på).
Vi får dock inga bärbara datorer, men tro mig, det behövs inte. Vi har ett dataskåp på skolan som man får ta datorer från, så man har i princip alltid tillgång till en dator när man behöver en.
Som det ser ut nu så kommer jag att fortsätta plugga efter gymnasiet, men man vet aldrig, mycket kan hända.


Jag hoppas att du fick svar på alla dina frågor, och om du undrar något mer så är det bara att fråga på. Jag antar att du är 94:a och har lite beslutsångest över var du ska gå. Vad du än väljer, så lovar jag att det kommer bli bra i slutändan, för du kan alltid byta till något bättre om du inte trivs. /E

Kommentarer
Postat av: emmasmith

SV:

Ja, snart måste vi baka snuttis :)

Och du, vi är korta och stolta, right!? :) <3

2009-11-30 @ 19:29:30
URL: http://esmith.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0